More

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni,
  PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic, atât în ţară, cât şi la noi, în Iași.
  În urmă cu numai câţiva ani, câştigam puțin din voturile cetăţenilor. Astăzi, românii au dovedit mai clar ca niciodată că au încredere în noi.
  Această creştere semnificativă se datorează realizărilor noastre şi acţiunilor noastre concentrate pe piaţa liberă, standarde mai înalte de viaţă, prosperitate şi o viaţă mai bună. Vrem să priviţi cu atenţie înspre PMP şi ceea ce a realizat PMP în ultimii 4 ani şi vrem să ne susţineţi aici, în Iași.
  PMP este partidul care promovează oamenii, valorile şi produsele româneşti în toată lumea. PMP este partidul care a adus standarde de viaţă mai bune şi o viaţă mai bună pentru toţi românii. PMP este partidul libertăţii, al liberei iniţiative, al pieţelor libere.
  PMP a promovat reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, revenirea la alegerea primarilor în două tururi, eliminarea birocrației, reducerea fiscalității și transparență în administrațiia publică, iar acesta este doar începutul!
  PMP a realizat multe lucruri în ultimii patru ani dar, pentru viitoarele alegeri, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a ne asigura că putem continua procesul de dezvoltare a României şi a economiei româneşti. Ne aflăm în faţa unei șanse istorice pentru dumneavoastră şi pentru România. Împreună putem face diferenţa!
  Votând PMP, veţi vota pentru viitor şi pentru continuarea creşterii economice, veţi vota pentru o piaţă liberă, pentru taxe mai mici şi pentru o implicare redusă a statului în economie. Votul dumneavoastră este decisiv pentru viitorul României!
  Aş vrea să vorbim despre ideile pe care le aveţi legate de alegerile care se apropie şi despre modul în care vă puteţi implica în această campanie.
  Alegerile nu vor fi uşoare dar, cu ajutorul dumneavoastră, PMP va continua lucrurile bune pe care le-a început. Sunaţi-mă la 0739.287.037 şi spuneţi-mi care sunt ideile dumneavoastră pentru Iași şi pentru România.
  Pe 6 decembrie mergeți la vot!
  Alăturaţi-vă nouă!
  Votați PMP, votați poziția 3 pe buletinul de vot pentru Senatul României!
  Cu deosebită prețuire,
  Dorina Nicolina Isopescu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI