More

  Dorel de Pașcani • pe o parte lucrează pe o parte strică!

  Array

  Dorel de Pașcani • pe o parte lucrează pe o parte strică!

  “M-am speriat! Am crezut că e cutremur!” spune o femeie ce se afla în casă atunci când un buldoexcavator a forțat cablurile tv și internet ce fac legătura dintre două blocuri, pentru că stateau în calea lui, deasupra șoselei. Acestea au fost smulse din pereți, iar câteva crengi din copaci au fost puse la pământ în urma forțării trecerii a utilajului. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția Locală.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT!

  Astăzi la orele amiezii, 19 septembrie, în jurul orei 15:00 mai multe blocuri de pe strada Gării din Pașcani au rămas fără cablu tv și internet din cauza unui șofer care a trecut cu un utilaj. Fără să-și dea seama a smuls cablurile și cutiile rețelei din pereții blocurilor ce se află pe o parte și cealaltă a străzii. În urma lui au rămas cabluri și crengi de copac rupte. Ba mai mult, și o parte din izolația unui apartament a fost distrusă.

  Aceste femeie, ce locuiesc în blocul Narhaus, erau acasă în clipa când au auzit zgomotul puternic. Ele au crezut că e cutremur, dat fiind că blocul s-a mișcat atunci când a avut loc incidentul.

  La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Locale. Dat fiind că în zonă sunt camere de filmare, acestea au fost analizate pentru a se stabili cine este vinovat urmând ca, cel mai probabil, lucrările de reparație să fie suporate de cei în cauză.

  Menționăn că în această perioadă se lucrează pe strada Gării, de la canalizare, până la asfalt și trotuare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet