14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Dorel de Pașcani • pe o parte lucrează pe o parte strică!

Dorel de Pașcani • pe o parte lucrează pe o parte strică!

“M-am speriat! Am crezut că e cutremur!” spune o femeie ce se afla în casă atunci când un buldoexcavator a forțat cablurile tv și internet ce fac legătura dintre două blocuri, pentru că stateau în calea lui, deasupra șoselei. Acestea au fost smulse din pereți, iar câteva crengi din copaci au fost puse la pământ în urma forțării trecerii a utilajului. La fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția Locală.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT!

Astăzi la orele amiezii, 19 septembrie, în jurul orei 15:00 mai multe blocuri de pe strada Gării din Pașcani au rămas fără cablu tv și internet din cauza unui șofer care a trecut cu un utilaj. Fără să-și dea seama a smuls cablurile și cutiile rețelei din pereții blocurilor ce se află pe o parte și cealaltă a străzii. În urma lui au rămas cabluri și crengi de copac rupte. Ba mai mult, și o parte din izolația unui apartament a fost distrusă.

Aceste femeie, ce locuiesc în blocul Narhaus, erau acasă în clipa când au auzit zgomotul puternic. Ele au crezut că e cutremur, dat fiind că blocul s-a mișcat atunci când a avut loc incidentul.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Locale. Dat fiind că în zonă sunt camere de filmare, acestea au fost analizate pentru a se stabili cine este vinovat urmând ca, cel mai probabil, lucrările de reparație să fie suporate de cei în cauză.

Menționăn că în această perioadă se lucrează pe strada Gării, de la canalizare, până la asfalt și trotuare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow