30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

„Dorel” de la societatea de apă a lăsat fără lumină zona scărilor mari

Stalp iluminat scarile mariCirculatia pe timp de noapte pe scarile mari din Pascani a devenit o adevarata o aventura pentru pascaneni. De cateva zile, dupa ce in zona a avut loc o lucrare a celor de la societatea de apa Prest Serv din Pascani, zona respectiva a ramas fara iluminat stradal. Asta deoarece, conform spuselor viceprimarului Municipiului, Vasile Axinte, muncitorii care au sapat in zona au taiat cablurile care fac legatura cu stalpii de iluminat amplasati pe scarile mari.

In schimb, directorul Ioan Prisecaru, in fata camerei a spus ca nu stie nimic despre acest subiect, ramanand surprins de ceea ce au putut face angajatii lui, in timp ce la telefon a prezentat problema inginerului Emil Craciun, asteptand cat de curand sa se gaseasca vinovat, si factura pentru Lincas, firma care se ocupa de iluminatul din Pascani, sa fie scazuta din salariul muncitorilor.

Pascaneni care circula in zona, pe langa ca trebuie sa umble cu lanterna dupa ei, pe timp de noapte. In plus trebuie sa fie si foarte atenti atunci cand urca sau coboara scarile, deoarece o partea dintre acestea lipsesc, pentru ca s-au sfaramitat. Si stalpii de iluminat au fost vandalizati de catre rau facatori, abajururile de sticla fiind sparte, iar becurile smulse. Pascanenii nu sunt multimiti de cum arat scarile si spera ca in viitorul apropiat problema sa fie remediata. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow