More

  Donaţii de legume şi fructe pentru Şcoala Specială din Paşcani

  Array

  Zeci de sacoşe încărcate cu fructe şi legume au primit copiii de la Şcoala Specială din Paşcani, de la elevii şi profesorii cu suflet mare care au strâns bănuţi pentru a cumpăra cele necesare pentru masa de prânz. Acţiunea de voluntariat face parte în cadrul „Săptămâna fructelor şi legumelor donate”, iar şcolile implicate sunt Colegiul CF Unirea alături de Liceul Tehnologic „Mihai Busioc” şi „Sadoveanu” din Paşcani.

  pungi cu fructe si legume

  „Săptămâna fructelor şi legumelor donate” are şi în acest an succes. Zeci de kg de fructe şi legume au fost strânse de către elevii şi profesorii de la şcolile din Paşcani pentru a fi donate.

  Astăzi, elevii de la Şcoala Specială din oraş au primit vizita colegilor lor de la „CF Unirea”, „Sadoveanu” şi „Mihai Busuioc”. Conducerea şcolii, profesorul Gabriela Nedelcu a mulţumit celor care au onorat cu prezenţa şi care au făcut acest gest de voluntariat, și drept răsplată i-a invitat în laboratorul de bucătărie pentru a prepara chiar ei o salată de fructe, alături de copiii speciali.

  Măriuca este una dintre elevele care a fost astăzi prezentă la Şcoală Specială. Împreună cu colegii ei din clasa a VI a au strâns bani pentru a cumpăra fructe şi legume. Această clasa de la „Sadovenu” nu este la prima experienţă de acest gen.

  Nici elevii de la CF Unirea şi „Mihai Busuioc” nu au rămas indiferenţi. Au adunat şi ei câteva pungi cu cartofi, ceapă, mere si portocale.

  Profesorii ce predau religia la şcolile din oraş, Mihai şi Gabriel Teodorescu nu sunt la prima acţiune de voluntariat. Ei vin de câteva ori pe an la Şcoala Specială cu daruri.

  Campania socială „Săptămâna legumelor şi fructelor donate” se derulează în o sută de şcoli la nivelul judeţului Iaşi în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC). Campania, aflată la a 6-a ediţie, implică voluntari, elevi şi profesori, de la şcolile care promovează acţiunile umanitare din cadrul SNAC.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI