17.9 C
Paşcani
marți, mai 17, 2022
Array

Donație importantă la spitalul din Pașcani

„Toate materiale primite in nume de donatie, chiar si un ac, spitalul din Pascani are nevoie.” Pe unul din aceste principii merge managerul Costica Panzaru. Cea mai recenta donatie primita de unitatea medicala a fost un tir cu aparatura si bunuri materiale. Acestea au fost descarcate azi dimineata si donate de catre o echipa de medici din Germania.

dr Costica Panzaru

Colaborarea de mai bine de doi ani cu un spital din Germania este de bun augur pentru spitalul Municipal de Urgente din Pascani. Astazi, unitatea medicala din oras a primit un tir cu bunuri materiale si aparatura medicala.

Medicii germani ce profeseaza in domenii cum ar fi chirurgie, ortopedie sau kinetoterapie au vizitat si spitalul si au ramas uimiti de cum arata, de dotarile pe care le are si, i-au transmis managerului, ca cel mai probabil nu vor mai face donatii pentru ca nu mai este nevoie.

Valoarea donatiei facuta astazi, in mare parte materiale pentru ortopedie si echipamente de reabilitare si fizio-kinetoterapie, nu se stie deocamdata pentru ca trebuie facuta o inventariere.

Informatiile video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow