More

  Domnilor profesori, cu dragoste

  Array

  “Domnilor profesori, cu dragoste” – aşa s-a numit evenimentul organizat de Casa de Cultură din Paşcani şi administraţia locală prin care s-au premiat zeci de profesori din municipiu. A zecea ediţie a manifestării, dedicată maiștrilor a avut loc vineri, 7 octombrie la Casa de Cultură începând cu ora 18.00.

  Profesorii pensionari din Paşcani au fost sărbătoriţi la sfârşitul săptămânii trecute. 16 cadre didactice au primit diplome, flori şi un premiu în bani, în valoare de 400 lei de la administraţia locală în semn de recunoştinţă pentru activitatea desfăşurată de-a lungul timpului la liceele din oraş.

  Printre sărbătoriţi s-au aflat opt profesori de la Colegiul Tehnic CF “Unirea”: Vasile Avramiuc, Vasile Lungu, Andrei Benedek, Agripina Conțu,Adrian Gheghi, Gheorghe Păduraru şi Dumitru Creţu, patru de la Liceul Tehnologic “M. Busuioc”: Marcica Pantazie, Tamara Vulpe, Elena Nedelcu şi Maria Tcaci, doi de la Liceul Economic “N. Iorga”: Emil Oslovanu şi Manole Ancuţa, unul de la Şcoala Gimnazială “I. Cantacuzino” – Ludmila Cepao şi Vasile Irimia de la Clubul Copiilor din Paşcani.

  Invitat special pentru sărbătoriţi a fost interpret Mihai Constantinescu care a cântat timp de o oră cele mai îndrăgite melodii.

  Evenimentul “Domnilor profesori, cu dragoste” a fost organizat cu ocazia “Zilei mondiale a educaţiei” sărbătorită pe 5 octombrie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI