More

  Domnilor profesori, cu dragoste! vineri la Pașcani. Invitat special: Mihai Constantinescu. Vezi lista profesorilor premiați

  Array

  Domnilor profesori, cu dragoste! Mihai Constantinescu va cânta la Pașcani

  Profesorii din Pașcani vor fi premiați de către administrația locală. Este vorba despre cadre didactice ieșite la pensie, care și-au dedicat întreaga viață copiilor. În acest an vor primi laudațio profesorii maiștrii. Pentru ei vor cânta îndrăgitul artist Mihai Constantinescu.

  O nouă ediție a evenimentului “Domnilor profesori, cu dragoste!” va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Pașcani. Vineri, 7 octombrie, începând cu orele 17.45 în sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din centrul orașului se dă start festivității de premiere a profesorilor maiștrii care au predat la instituțiile de învățământ din Municipiu și care au ieșit la pensie.

  Cele 16 cadre didactice premiate sunt:

  Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Pașcani – LUNGU VASILE, DASCĂLU GHEORGHE, DEMETERC ANDREI ,CONȚU AGRIPINA, AVRĂMIUC VASILE, GHEGHI ADRIAN, PĂDURARU GHEORGHE, CREȚU DUMITRU.

  Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Pașcani – PANTAZE MARICICA, VULPE TAMARA, NEDELCU ELENA, TCACI MARIA.

  Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani – OȘLOBEANU EMIL.

  Liceul Tehnologic Nicolae Iorga Pașcani – ANCUȚA MANOLE.

  Școala Gimnazială Nicolae Iorga Pașcani – CEPARU LUDMILA

  Clubul Copiilor Pașcani – APETREA VASILE.

  În cadrul manifestării, se va face un laudațio, iar profesorii vor primi flori, diplome și un premiu ce constă în bani.

  Ca la fiecare ediție, la final va avea loc și un spectacol artistic, de această dată susținut de cântărețul Mihai Constantinescu, care va încânta cu îndrăgitele melodii pe cei prezenți în sală.

  Accesul la eveniment se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile, iar acestea se pot procura de la Casa de bilete a instituției de cultură, gratuit.

  Menționăm că evenimentul a ajuns la cea de-a X a ediție în acest an și are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Educației.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI