18.8 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

„Domnilor profesori, cu dragoste” pe 23 octombrie. Invitat special Alexandru Jula

- Advertisement -

Evenimentul „Domnilor profesori, cu dragoste” este programat de către conducerea Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani, vineri seara. La ediţia din acest an vor fi felicitaţi şi premiaţi profesorii care au predat biologia la şcolile din Municipiu. Invitatul special care va întreţine atmosfera cu frumoasele cântece este artistul Alexandru Jula.

Alexandru Jula

Cea de-a 9 a ediţie a evenimentului „Domnilor profesori, cu dragoste” va avea loc şi în acest an. Data programată pentru premierea cadrelor didactice care şi-au dedicat întrega activitate profesională este de 23 octombrie. Aceştia vor primi diplome, flori şi un cadou din partea organizatorilor – Consiliu Local, Primăria şi Casa de Cultură din Municipiu. Cei 13 profesori sunt – Ana Anuşca, Clarisa Ciopraga, Natalia Hariga, Maria Beceru, Geta Panainte, Elena Gugeanu, Georgeta Mahu, Dorina Gherman, Viorica şi Dumitru Pasat, Dorel Burleac, Dumitru Zaharia și Vasile Olteanu.

De asemenea, pe scena instituţiei de cultură din centrul oraşului va urcă şi Alexandru Jula, care va susţine un program artistic cu melodiile care l-au consacrat. La eveniment sunt așteptați cât mai multe persoane, intrarea fiind liberă.

Pentru acest eveniment au fost alocaţi de la bugetul local, conform proiectului de hotărâre aprobat de consilierii pășcăneni la începutul anului, suma de 7.000 de lei. Tot de aici reiese că acțiune trebuia să aibă loc pe 12 ocotmbrie a.c.

Amintim că în anul 2014 au fost felicitaţi profesorii de chimie, iar invitatul special a fost artistul Ion Suruceanu, iar în anul 2013 evenimentul s-a adresat profesorilor de limba şi literatură română, fiind premiaţi un număr de 30 cadre didactice, iar invitaţii speciali au fost păşcăneancă Daniela Palade Teodorescu, redactor şef la revista „Avantaje”, programul artisitc fiind susţinut de Irina Sârbu, cântăreaţa de jazz, împreună cu Ciprian şi Tudor Parghel, fiii regretatei cântăreţe Anca Parghel.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow