19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

“Domnilor profesori, cu dragoste!” – ediție de pandemie. Cadru mai restrâns, fără invitați speciali – VIDEO

- Advertisement -

22 de cadre didactice pensionare, care au dedicat aproape o viata intreaga formarii prescolarilor din municipiul Pascani si suburbii, au fost sarbatorite in cadrul unui eveniment cu traditie la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu”. “Domnilor profesori, cu dragoste!” – este mesajul adresat lor de aceasta data, la cea de-a XIV-a editie, ce a avut loc vineri seara , 20 noiembrie.

Intalnirea a inceput cu un moment incarcat de emotie, in care profesorul Ionut Haratu, a recitat o poezie scrisa de Adrian Paunescu.

A fost prezent si primarul municipiului, Marius Pintilie, care a multumit educatoarelor pentru tot ce au facut de-a lungul anilor pentru cei mai mici pascaneni.

Cadrele didactice au primit cate o floare, o diploma si o suma de bani.

In acest an, evenimentul nu a mai fost de aceeasi anvergura ca in timpurile bune. Nu a mai fost nici un invitat special, iar cadrul de intalnire a fost mai restrans. Consilierii locali din opozitie s-au plans ca nu au fost invitati la aceasta editie, ce s-a desfasurat in holul Casei de Cultura.

In anii trecuti, cadrele didactice sarbatorite s-au bucurat de spectacolul de calitate a unor artisti, printre care si Gabriel Dorobantu, Carmen Radulescu, Ileana Sipoteanu, trupa “Trei Parale”, Mihai Constantinescu si multi altii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow