19.4 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

„Domilor profesori, cu dragoste”, astazi, de la ora 17.30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astazi, marti, 13 noiembrie incepand cu ora 17.30, se va da startul celei de-a VI-a editii a actiunii dedicate cadrelor didactice pascanene „Domnilor profesori, cu dragoste”. Actiunea va debuta cu premierea a cinci cadre didactice ai catedrelor de arte, in special muzica si desen. Este vorba despre profesorii de educatie muzicala Doina Atomei de la Clubul Copiilor, Nicoleta Rusu – Scoala Iordache Cantacuzino si Gheorghe Arsinel – Liceul Nicolae Iorga – colaboratori ai Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu”. Pentru catedra de educatie plastica vor primi distinctii Gheorghe Nestianu si Gheorghe Rusu, ambii de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” Pascani. Premiile ce constau in diplome, flori si o suma modica de bani vor fi acordate impreuna cu primarul orasului, Dumitru Pantazi.

Pentru ca anul 2012 este an Caragiale, in cea de-a doua parte prof. univ. dr. Antonio Patras, prodecanul Facultăţii de Litere a Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi va prezenta timp de 30 de minute, in fata publicului o conferinta cu tema “I. L. Caragiale si noi”.

Actiunea se va incheia cu un concert de muzica traditionala a grupului de la Muzeul Taranului Roman – Trei Parale si cu discuţii prieteneşti la ceai cu prăjiturele sau vin fiert. Intrarea este libera.
ziarulorizont.info

Alte articole