20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Doliu la şcoala „I. Cantacuzino” din Pașcani. Un îndrăgit învăţător a murit

- Advertisement -

Şi-a dedicat viaţa copiilor şi a educat generaţii de elevi. Însă în urma unui accident vascular s-a stins din viaţă, la un spital din Iaşi. Este vorba despre învăţătorul Maria Turicof. Colegii cadrului didactic regretă cele întâmplate şi transmit  condoleanţe familiei greu încercate.

Turicof Maria
Maria Turicof avea 62 de ani şi abia de câteva luni de zile s-a pensionat, o dată cu încheierea anului şcolar 2015, în vara. A încetat din viaţă în urma unui accident vascular cerebral, azi dimineaţă, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.  Colegii de la Şcoala Gimnazială „I. Cantacuzino” spun că era un cadru didactic iubit de elevi, colegi şi un om care se dedica muncii şi şcolii, iar decesul ei a fost unul neaşteptat. Directorul unităţii de învăţământ, profesorul Daniela Simion spune că era un profesionist în tot ceea ce făcea şi nu ezita să ajute pe oricine.

Ultimii 25 de ani de activitatea i-a avut la şcoala din Paşcani. Maria Turicof şi-a început activitatea de învăţător în anul 1973 la Școala din satul Slobozia, comuna Sireţel. Au urmat 14 ani de predare la Școala din Lespezi.

Familia nu a stabilit încă data şi locul înmormântării.

Dumnezeu să o ierte!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow