25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Doina Cepalis, om de afaceri: „Succesul meu este şi un produs al crizei“

S-a impus pe marile pieţe ale lumii cu un produse de nişă * a reuşit performanţa să-şi sporească afacerea cu 500% anual, chiar şi într-o perioadă de criză * şi-a propus ca Grupul TE-ROX, cel pe care îl manageriază cu succes, să fie lider mondial în producţia de centuri de siguranţă pentru scaune auto pentru copii
Evoluţia Doinei Cepalis în mediul de afaceri poate fi inclusă oricând în topul poveştilor de succes. După ce a reuşit să scoată din faliment societatea Integrata Paşcani, şi-a căutat o piaţă de nişă pe care să o cucerească şi a reuşit. Aşa a apărut Grupul Te-Rox, companie asociată acum cu producţia de centuri de siguranţă pentru scaune auto. Firma condusă de antreprenoarea din Moldova a reuşit ca din 2007 până în 2012 să-şi multiplice de sute de ori cifra de afaceri ajungând la aproape 30 de milioane de euro. Cinci unităţi de producţie în Regiunea de Nord-Est (Paşcani, Iaşi, Roman, Botoşani şi Suceava), cu peste 950 de angajaţi, reuşesc să asigure produse care ajung în aproximativ 50 de ţări ale lumii.

15.000 de scaune pentru copii, pe zi

Produce pentru branduri de renume mondial: Chicco, TeamTex, Prenatal, Fisher Price, dar şi pentru Ferrari. Fabrica a ajuns să producă scaune auto pentru copii la un preţ mai mic decât cel din China, iar acestea se comercializează inclusiv pe piaţa asiatică. Grupul Te-Rox a ajuns la un nivel de producţie de circa 15.000 de scaune zilnic. Practic, anual, în cele cinci unităţi de producţie din Moldova sunt realizate în jur de 3 milioane de scaune auto, iar aproape toate sunt valorificate la export. (Alina Stan)

Continuare pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow