8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021

Doi spărgători de case, prinşi la câteva minute după ultima lovitură

Doi tineri au furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă din Târgu Frumos şi au crezut că vor scăpa fără să fie prinşi, însă au fost săltaţi de pe stradă câteva minute mai târziu. Vineri, doi tineri de 20, respectiv 23 de ani, au intrat în casa unui ieşean, de unde au furat un telefon mobil, mai multe bunuri, dar şi suma de 300 de lei.

După ce au pus mâna pe toate lucrurile de valoare care le-au ieşit în cale, cei doi tineri au ieşit în fugă şi s-au făcut nevăzuţi. Bărbatul a cărui casă a fost călcată de hoţi a sunat imediat la 112 pentru a anunţa furtul, iar la faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de poliţie. Câteva minute mai târziu, agenţii de la Poliţia Oraşului Târgu Frumos au reuşit să îi depisteze pe micii infractori la numai câteva străzi distanţă.

În urma unui control corporal, poliţiştii au găsit asupra lor toate bunurile pe care proprietarul locuinţei le-a indicat ca fiind furate. Tinerii au fost conduşi la audieri, unde au dat cu subsemnatul, iar în aceeaşi zi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ziua următoare, pe 10 septembrie, hoţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani şi Judecătoriei Paşcani, iar instanţa a hotărât ca aceştia să fie arestaţi preventiv pentru următoarele 30 de zile. Cercetările în cadrul dosarului penal pentru tâlhărie calificată sunt continuate de agenţii de la Poliţia Oraşului Târgu Frumos.

Sursa Zdi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Monica Berescu, deputat USR PLUS: “Agresorii sexuali ai minorilor nu mai scapă de închisoare”

Astăzi a fost depus proiectul de lege prin care orice act sexual cu un minor sub 14...

Lemnele de foc s-ar putea ieftini. TVA-ul ar putea fi redus la 5%

Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al...

Bilanț îngrijorător după o săptămână de școală. Zeci de elevi și profesori din județ confirmați cu virusul COVID 19

Bilant ingrijorator dupa numai o saptamana de scoala cu prezenta fizica. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

Orașul Hârlău, localitățile Pârcovaci și Maxut (parțial) rămân fără apă joi

Lucrări de igienizarea a rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI