24.1 C
Paşcani
luni, iunie 5, 2023
Array

Doi rromi din Sodomeni au furat o oaie și au mâncat-o cu prietenii

oaie la protapFamiliile de rromi de pe strada Fericirii încep să facă din ce în ce mai multe probleme. Săptămânal, la Poliția Pașcani sau la Poliția Locală sunt înregistrate plângeri prin care cetățenii din suburbia Sodomeni sesizează furturi, scandaluri și bătăi. Ultima ispravă a rromilor, s-a consumat în seara de duminică spre luni, când doi tineri s-au decis să fure o oaie de la un vecin.

Dumitru Amariei, de 64 de ani, a auzit câinii lătrând dar până a ieșit afară, hoții au reușit să fure o ovină din ocolul improvizat în curte.

În ziua de luni, lucrătorii de poliție au mai găsit, din animalul răpit, doar câteva bucăți de carne prin oalele unor rromi, de pe aceeași stradă dar și pielea animalului aruncată într-o anexă.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că autorii furtului sunt Petronel Lascarachi de 27 de ani și Ciprian Fanu, de 29 de ani, clienți vechi ai polițiștilor pascaneni. Aceștia au fugit de acasă când au aflat că autoritățile sunt pe urmele lor.

Tinerii au mai fost închiși în trecut pentru aceeași faptă, dar pentru că au poftit la oaia vecinului riscă până la 15 ani de închisoare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow