More

  Doi rromi din Sodomeni au furat o oaie și au mâncat-o cu prietenii

  Array

  oaie la protapFamiliile de rromi de pe strada Fericirii încep să facă din ce în ce mai multe probleme. Săptămânal, la Poliția Pașcani sau la Poliția Locală sunt înregistrate plângeri prin care cetățenii din suburbia Sodomeni sesizează furturi, scandaluri și bătăi. Ultima ispravă a rromilor, s-a consumat în seara de duminică spre luni, când doi tineri s-au decis să fure o oaie de la un vecin.

  Dumitru Amariei, de 64 de ani, a auzit câinii lătrând dar până a ieșit afară, hoții au reușit să fure o ovină din ocolul improvizat în curte.

  În ziua de luni, lucrătorii de poliție au mai găsit, din animalul răpit, doar câteva bucăți de carne prin oalele unor rromi, de pe aceeași stradă dar și pielea animalului aruncată într-o anexă.

  În urma cercetărilor, s-a stabilit că autorii furtului sunt Petronel Lascarachi de 27 de ani și Ciprian Fanu, de 29 de ani, clienți vechi ai polițiștilor pascaneni. Aceștia au fugit de acasă când au aflat că autoritățile sunt pe urmele lor.

  Tinerii au mai fost închiși în trecut pentru aceeași faptă, dar pentru că au poftit la oaia vecinului riscă până la 15 ani de închisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI