More

  Doi rromi din Sodomeni au furat o oaie și au mâncat-o cu prietenii

  Array

  oaie la protapFamiliile de rromi de pe strada Fericirii încep să facă din ce în ce mai multe probleme. Săptămânal, la Poliția Pașcani sau la Poliția Locală sunt înregistrate plângeri prin care cetățenii din suburbia Sodomeni sesizează furturi, scandaluri și bătăi. Ultima ispravă a rromilor, s-a consumat în seara de duminică spre luni, când doi tineri s-au decis să fure o oaie de la un vecin.

  Dumitru Amariei, de 64 de ani, a auzit câinii lătrând dar până a ieșit afară, hoții au reușit să fure o ovină din ocolul improvizat în curte.

  În ziua de luni, lucrătorii de poliție au mai găsit, din animalul răpit, doar câteva bucăți de carne prin oalele unor rromi, de pe aceeași stradă dar și pielea animalului aruncată într-o anexă.

  În urma cercetărilor, s-a stabilit că autorii furtului sunt Petronel Lascarachi de 27 de ani și Ciprian Fanu, de 29 de ani, clienți vechi ai polițiștilor pascaneni. Aceștia au fugit de acasă când au aflat că autoritățile sunt pe urmele lor.

  Tinerii au mai fost închiși în trecut pentru aceeași faptă, dar pentru că au poftit la oaia vecinului riscă până la 15 ani de închisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp