More

  Doi polițiști pentru arestații de la domiciliu

  Array

  Noul Cod Penal aduce schimbari in Politia Pascani. Doi agenti din cadrul institutiei se vor ocupa de persoanele care vor fi arestate la domiciliu, o masura preventiva aparuta printre noile legi. Astfel de reorganizari vor avea loc si la Targu Frumos si Harlau.

  Doi politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale de la Pascani vor avea grija de arestatii la domiciliu. Noile sarcinii de serviciu sunt impuse de Codul Penal, intrat in vigoare de la inceputul lunii.

  Masura preventiva poate fi luata doar de judecator la propunerea procurorilor. O persoana nu poate fi arestata la domiciliu mai mult de 30 de zile. In tot acest timp, trebuie sa respecte cateva conditii. Arestatul nu trebuie sa ia legatura cu partea vatamata, va trebui sa poarte un sistem electronic de supraveghere si sa vina la politie ori de cate ori este chemat.

  Mentionam ca starea de arest la domiciliu poate fi prelungita de judecator insa nu mai mult de sase luni. De asemenea, aceleasi schimbari vor avea loc si in subunitatile din Targu Frumos si Hirlau.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Focar de COVID-19 la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani

  Virusul COVID 19 a ajuns si intr-o sectie destinata copiilor de la Spitalul Municipal de Urgente Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat...

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp