5.5 C
Paşcani
vineri, decembrie 9, 2022
Array

Doi păşcăneni surprinşi în timp ce jefuiau un mormânt (VEZI FOTO)

Hoti mormantAu inceput sa bantuie hotii prin cimitirul din Pascani. In aceasta dupa-amiaza, in jurul orelor 18:30, doi hoti au fost observati chiar in timp ce incercau sa jefuiasca un mormant.

Cetateanul care i-a suprins a sunat imediat la 112 si a incercat sa ii opreasca pe barbatii care venisera la furat. In zona, a fost directionat un echipaj de politie care a incercat sa ii identifice pe infractori, dar care intre timp au fugit.

Hoti mormant1Semnalmentele date de martor indica ca ar fi vorba despre un batran cu plete in jur la 60 de ani si un tanar de aproximativ 30 de ani, care cu ajutorul unui cleste puternic au incercat sa sustraga manerele din cupru ale unui cavou. Cand au fost surprinsi, hotii apucasera sa dea la o parte placa de pe cavou cu ajutorul unei bucati din crucea aflata la capul mormantului si slabisera manerele.

Acestia se aflau in locul in care este ingropata sotia fostului director al Liceului “C. Burca”, Alexandru Ivanovici.

Hoti mormant2Rudele venite la fata locului au reusit impreuna cu groparul sa mute inapoi capacul din beton. Angajatul bisericii a precizat ca hotii erau pregatiti sa fure de la mai multe cavouri si cel mai probabil acesta era primul.

Din primele informatii, rezulta ca acesta nu este singurul incident din Cimitirul de langa Capela, in trecut, fiind inregistrate si alte furturi.

 

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow