More

  Doi pășcăneni și-au bătut crunt fratele mai mic, din cauza unei moșteniri

  Array

  Politie reclamatieNu au mai tinut cont de legatura de sange si si-au batut propriul frate. Este cazul a doi barbati din Pascani care aseara au facut scandal pe o strada din suburbia Blagesti si l-au batut pe fratele mai mic.

  Aseara, in jurul orelor 21:45, politistii au fost solicitati sa aplaneze un conflict izbucnit intre mai multi barbati, pe strada Avram Iancu. La fata locului, acestia i-au gasit pe cei trei frati, iar doi dintre acestia il agresau pe al treilea.

  Victima, Ioan O. , in varsta de 27 de ani a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Pascani unde a fost diagnosticat cu multiple contuzii din cauza loviturilor si cu o plaga parietala de cativa centimetri. In urma traumatismelor de la nivelul capului, medicii au decis ca acesta sa fie internat pe Sectia de Chirurgie a unitatii medicale.

  Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca intregul conflict a pornit de la o mostenire care i-a facut pe fratii mai mari sa uite de legatura de sange dintre ei si astfel batut pe cel mai mic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet