More

  Doi pășcăneni la un pas de moarte după ce au făcut infarct

  Array

  Echipaj de ambulanta cu medic PascaniCifre alarmante la Spitalul de Urgenta Pascani. In numai 24 de ore, medicii din Compartimentul de Primiri Urgente au inregistrat doua cazuri de infarct la doi barbati tineri, ambii din Pascani.

  Primul dintre acestia in varsta de 40 de ani s-a prezentat in cursul zilei de ieri, cu dureri puternice in zona pieptului. Dupa efectuarea unor analize si a electrocardiogramei, doctorii urgentisti au stabilit ca pacientul tocmai suferise un infarct de miocard si au cerut sprijinul elicopterului SMURD, pentru ca acesta sa ajunga de urgenta la Clinica Cardiovasculara din Iasi.

  Potrivit cadrelor medicale, pascaneanul a avut noroc deoarece a ajuns la spital in timp foarte scurt, la 20 de minute de la instalarea afectiunii.

  In aceasta dimineata, in jurul orelor 05:00, un alt barbat, in varsta de 38 de ani s-a prezentat la unitatea medicale cu aceleasi simptome. La fel ca in celalalt caz, medicii au decis transferul de urgenta la Iasi, pentru ca interventia chirurgicala sa fie realizata in timpul optim.

  Directorul medical, Diana Acsinte, a declarat ca este ingrijorator, faptul ca pacienti din ce in ce mai tineri sufera de afectiuni cardiace, care rareori se intampla sa fie si mortale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet