Array

Doi micuti la un pas de moarte

Doi copilasi din preajma Pascaniului au ajuns la spital in stare grava in ultimele zile. Unul dintre ei a inghitit din greseala otrava pentru sobolani iar celalalt a fost intoxicat cu nitriti de la apa din fantana. Medicii pascaneni de la Compartimentul de Primiri Urgente au decis sa ii transfere la o clinica de specialitate din Iasi.

bebelusi

Misiune contracronometru pentru medicii pascaneni in cursul zilei de astazi. Un copilas de doi ani a fost adus la Spitalul de Urgenta intoxicat cu otrava de sobolani. Doctorii i-au acordat primul ajutor iar apoi a fost transportat la Spitalul Sfanta Maria din Iasi pentru investigatii amanuntite si tratament de specialitate.

In urma cu doua zile un alt minor a fost la un pas de o tragedie. Un bebelus de numai o luna din comuna Stolniceni-Prajescu a fost adus la spital dupa ce a fost intoxicat cu nitriti. Mama acestuia i-a facut laptele cu apa din fantana fara sa realizeze ca este contaminata. Micutul se invinetise la fata si respira din ce in ce mai greu.

Pentru a evita o tragedie, medicii recomanda parintilor sa fie cat se poate de prudenti cu minorii. Nu trebuie lasate la indemna lor otravuri sau alte substante periculoase. Totodata, in cazul in care se consuma apa din fantana, trebuie duse probe la laboratoare de specialitate pentru a stabili daca apa este potabila sau nu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole