21.2 C
Paşcani
joi, septembrie 21, 2023

Doi medici specialiști din Turcia verifică gratuit dosarul pacienților bolnavi de cancer, la Iași. Pot veni toți cei interesați (P)

Veste buna pentru bolnavii care vor o noua opinie medicala privind starea de sanatate. La Iași, pacienții bolnavi de cancer au posibilitatea să obțină gratuit a doua opinie medicală de la doi specialiști turci.

Pacienții bolnavi de cancer din Iași, dar și din alte județe din regiunea Moldovei pot beneficia gratuit, în data 9 și 10 iunie 2023, de o a doua opinie medicală în cadrul unui eveniment organizat de Infosanmed.

Pentru aceasta, trebuie doar să se alăture seminarului medical desfășurat la Hotel Unirea, Iași (strada Piața Unirii, nr. 5), la care vor participa doi specialiști turci de renume internațional, medicul urolog Op. Dr. Yılmaz Salman și medicul oncolog Prof. Dr. Alper.

Persoanele care suferă de această boală cruntă, indiferent de tipul de cancer cu care au fost diagnosticați,  pot să se înscrie pentru o a doua părere din partea specialiștilor turci prin intermediul link-ului  https://infomedclinic.com/anasayfa sau la numărele de telefon 0090 5526755220 (WhatsApp) sau +40 751 665 120 (telefon si WhatsApp).

Alte articole