28.1 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
28.1 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Doi localnici din Valea Seaca, bagati dupa gratii

Ultimele știri

În urma colabor ării dintre poli ţiş tii din cadrul I.P.J. Iaşi şi Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională au fost depistate şi reţinute următoarele persoane urmărite naţional şi internaţional:

1. S. Pavel, de 20 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, care se sustrăgea executării pedepsei de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare a pedepsei, tânărul a fost extrădat din Marea Britanie şi introdus în Penitenciarul Rahova.

2. B. Vasile, de 39 de ani, din Iaşi, care se sustrăgea executării pedepsei de 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare a pedepsei, bărbatul a fost extrădat din Spania şi încarcerat în Penitenciarul Rahova.

·

La data de 29.05.2014, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, l-au depistat în zona Nicolina 2, pe A.F., de 59 de ani, din Iaşi, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

·

La data de 29.05.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Seacă au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de instanţă pe numele unei femei, C. Roxana, de 30 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, prin care a fost condamnat ă la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la un grup infracţional organizat.

Tânăra a fost introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
28.1 ° C
28.7 °
26.2 °
43 %
4.1kmh
1 %
Dum
28 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
35 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI