More

  Doi localnici din Valea Seaca, bagati dupa gratii

  Array

  În urma colabor ării dintre poli ţiş tii din cadrul I.P.J. Iaşi şi Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională au fost depistate şi reţinute următoarele persoane urmărite naţional şi internaţional:

  1. S. Pavel, de 20 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, care se sustrăgea executării pedepsei de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare a pedepsei, tânărul a fost extrădat din Marea Britanie şi introdus în Penitenciarul Rahova.

  2. B. Vasile, de 39 de ani, din Iaşi, care se sustrăgea executării pedepsei de 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În baza mandatului de executare a pedepsei, bărbatul a fost extrădat din Spania şi încarcerat în Penitenciarul Rahova.

  ·

  La data de 29.05.2014, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, l-au depistat în zona Nicolina 2, pe A.F., de 59 de ani, din Iaşi, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

  Bărbatul a fost introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

  ·

  La data de 29.05.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Seacă au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de instanţă pe numele unei femei, C. Roxana, de 30 de ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Iaşi, prin care a fost condamnat ă la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la un grup infracţional organizat.

  Tânăra a fost introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI