14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Scandal la un internat din Pascani. Doi elevi au fost batuti, din cauza unui telefon

Scandal de pomina la cea mai importanta scoala din Pascani. Trei elevi internisti de la caminul Colegiului „Mihail Sadoveanu” au trait clipe de cosmar in urma unui agresiuni, care a iesit la iveala la sfarsitul saptamanii trecute.

Victimele sustin ca au fost batute chiar de un elev al scolii, Florin Mustata in varsta de 17 ani. El era insotit de Ovidiu Birica, de 18 ani, cei doi furand si un telefon mobil de la una dintre victime. Mai grav este ca pedagogul si agentul de paza nu au intervenit pentru aplanarea scandalului, conform declaratiilor martorilor.

Scandalul ar fi avut loc la inceputul lunii, in ziua de 3 februarie. Atunci cei doi batausi au intrat in camin pentru a vizita niste prieteni, chiar pe cei care mai tarziu au fost batuti. Dupa ce au consumat alcool, chiar in incinta caminului, unul dintre vizitatori a vrut sa foloseasca telefonul mobil al unuia dintre elevii internisti. Cum acesta din urma a refuzat, a fost luat la bataie cu pumnii si picioarele. Cei doi batausi au intrat in atentia politistilor si au fost amendati cu cate 500 de lei fiecare. Mai mult, politistii de proximitate si-au inmultit actiunile de prevenire si control in apropierea scolilor.

De asemenea si conducerea scolii a inceput sa ia masuri pentru prevenirea actelor de violenta in randul elevilor. Au inceput sa fie montate camere de luat vederi, iar paznicul de serviciu a fost sanctionat. ziarulorizont.info

Alte articole