5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Doi frați din Moțca au vrut să ducă mai departe memoria tatălui lor și au deschis o cafenea ce are portretul lui Nea Nicu. „A fost un om deosebit”

Albert și Andreea Țarălungă, doi frați din Iași, au deschis o cafenea cu un brand mai puțin obișnuit, în memoria tatălui lor. Logo-ul este inspirat din portretul lui Nea Nicu, iar această idee a atras sute de clienți

Frații Albert și Andreea Țarălungă din Iași au deschis, anul trecut, o cafenea la marginea drumului european E85. Aceasta este atipică, pentru că logo-ul este inspirat din portretul tatălui lor care a decedat. Cei doi frați spun că au făcut totul pentru sufletul lor și pentru că tatăl lor era un om deosebit.

„Am vrut să ducem mai departe numele tatălui nostru. În urma decesului său, ne-am gândit să facem asta. Cafeneaua am deschis-o în septembrie, anul trecut. Mai mult pentru sufletul nostru a fost această decizie. Povestea a început prin iunie, anul trecut. Tatăl nostru a murit. Avea ceva probleme cu plămânii de care nu știa și s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar apoi a murit. Pe șantierul unde lucra era un container pe care îl folosea ca birou. L-am golit și, pentru că nu știam ce să facem cu el, l-am mutat pe marginea drumului. Zona în care l-am amplasat ne avantaja și am decis să îl transformăm într-o cafenea. Containerul este făcut de noi, am căutat furnizori de cafea. Imaginea se vede în poze, este realizată de noi, și a ajuns să prindă în rândul clienților. Logo-ul l-am făcut tot pentru că voiam să ne amintim de tatăl nostru și ne-a venit ideea pur și simplu. Am colaborat cu mai multe persoane și, până la urmă, au reușit să îi facă imaginea lui aproximativ ca în realitate. E făcută de la zero și e construită în format aproape natural. Noi ne-am făcut înregistrarea de marcă «Nea Nicu», să îl facem cât mai cunoscut pe tatăl meu”, spune Albert Țarălungă, antreprenor din Iași.

Albert și Andreea, doi frați din Iași, au o cafenea cu imaginea tatălui lor

Tânărul afirmă că persoanele care l-au cunoscut spuneau că este un om deosebit și mereu a lăsat impresia că este un modest.

„A fost un om deosebit, de nota 1.000, asta o spun toți cei care l-au cunoscut. Așa îi spuneau ei, «Nea Nicu». Aveam o mică afacere în domeniul telecomunicațiilor, cu servicii de internet în mediul rural, de asta îl cunoșteau multe persoane. Plus că tata fost o persoană care niciodată nu a arătat «cine sunt eu, ce fac eu». Nu a contat pentru el statutul financiar. «Ești om cu mine, sunt om cu tine!». Așa era el. La început, clienților li se părea ciudat că vreau să fac portretul, dar apoi a prins. Parcă se uită la tine după ce pleci (n.r. – râde). Multă lume nu era convinsă că o să prindă, mai ales că era ceva nou pentru mediul rural”, mai spune Albert Țarălungă, antreprenor din Iași.

Continuarea pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow