17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Doi fraţi care au făcut prăpad cu bâtele într-un bar, nemulţumiţi că au fost condamnaţi cu suspendare

Doi fraţi din Totoeşti au fost condamnaţi după ce au făcut praf un bar din Erbiceni pentru a-şi pedepsi un duşman. Incidentul a provocat două victime, un alt consumator fiind atacat pentru că cei doi au avut impresia că este prieten cu cel vizat. În pofida violenţei cu care au acţionat cei doi, magistraţii Judecătoriei Hârlău i-au condamnat la pedepse modice. Cu toate acestea, cei doi au atacat sentinţa, cazul intrând pe rolul Curţii de Apel.

Incidentul a avut loc într-o seară de aprilie, în urmă cu 5 ani. Iulian şi Marcel Bădana se aflau în conflict cu un consătean, I.R. Întâlnindu-l pe acesta în bar, unul dintre fraţi l-a lovit cu o sticlă de bere în cap, aceasta spărgându-se. Apoi, a început să-l lovească cu pumnii, atât pe acesta, cât şi pe un comesean perceput ca prieten al victimei. Al doilea frate a ieşit, ducându-se spre maşina cu care veniseră şi din portbagajul căreia a scos două bâte, revenind apoi în bar. Între timp, fratele său ţinea uşa barului închisă, pentru ca cei dinăuntru să nu poată ieşi. Înarmaţi cu bâtele, cei doi fraţi au sfărâmat sticlele de pe masa victimelor, apoi masa însăşi, înainte de a trece la „inamici”. Ulterior, au lovit fără discriminare, în stânga şi-n dreapta, distrugând bunurile din bar şi de pe terasa acestuia. În final, fraţii Bădana au spart luneta şi oglinzile retrovizoare ale maşinii lui I.R.

În faţa instanţei, desfăşurarea faptelor avea să fie confirmată de 19 mărturii culese de la ceilalţi consumatori aflaţi în bar în seara respectivă. Judecătorii au apreciat, în favoarea inculpaţilor, faptul că aceştia nu aveau antecedente penale. Sentinţa dată la Hârlău a fost de câte un an şi patru luni de închisoare pentru fiecare, dispunându-se totodată suspendarea pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow