10.4 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Doi copii au fost lasati in frig de catre tatal iresponsabil

Un tata va trebui sa raspunda in fata legii, dupa ce si-a abandonat copiii in frig.

Este vorba despre o poveste cum intalnim des in Romania, in care mama este plecata la munca in strainatate iar tatal, imbibat de alcool, uita sa mai aiba grija de copii.

Duminica, 16 decembrie 2012,gestionarul unui magazin a zarit 2 copii care era imbracati cat se poate de subtire, care se adapostisera in magazinul unde acesta lucra, din satul Dumbravita, comuna Ruginoasa. El a chemat politia care a identificat imediat copiii si tatal acestora.

Este vorba despre copiii familiei Burlacu, doi baietei de 5 si 7 ani, care le-au spus politistilor ca tatal lor se ocupa mai mult cu bautul si nu le mai facuse foc in casa sau nu ii mai hranise de cateva zile bune.

Politistii i-au luat pe cei doi minori si i-au transportat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde doctorii au decis sa ii interneze. Intre timp, agentii au luat legatura cu Directia Generala de Protectie a Copiilor si cu asistentul social din cadrul Primariei pentru a se stabili situatia familiei si daca acestia sunt in siguranta alaturi de tatal lor.

Alte articole