28.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Doi bătrâni au fost la un pas să ardă de vii

- Advertisement -

Doi bătrâni au fost la un pas să ardă de vii în prag de sărbători. Aceştia se aflau în casă, când, în urmă unui scurt circuit întreaga locuinţă s-a aprins. Cei doi soți au scăpat ca prin minune însă întreaga lor agoniseală s-a făcut scrum.
Doi bătrâni, soţ şi soţie din Muncelul de Sus au fost la un pas să ardă de vii în incendiul izbucnit la locuinţa acestora. Ei au ajuns la Spitalul din Paşcani intoxicaţi cu fum şi arsuri pe spate.
Nefericitul eveniment a avut loc noaptea trecută în jurul orei 00:22, iar pentru stingerea focului au intervenit două echipaje de Pompieri din Paşcani. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit la reţeaua de energie electrică.

În incendiu au fost distruse electrocasnicele, mobilierul şi materialele textile care se aflau în casă. De asemenea acoperişul locuinţei a fost distrus în totalitate, valoarea prejudiciului ridicându-se la 80 mii lei.

Şi o fetiţă de 5 ani din Vânători a ajuns la CPU cu arsuri la picioare cauzate de contactul cu un lichid fierbinte. După dezinfectarea rănilor copilul a fost transferat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi pentru tratament de specialitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow