-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Doi bărbați bănuiți de furt calificat, arestați de polițiștii din Hârlău

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au identificat un bărbat de 36 de ani, bănuit de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi un bărbat de 41 de ani, bănuit de furt calificat şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 22 spre 23 aprilie a.c., aceştia ar fi sustras mai multe bunuri (o betonieră, o central electric, trei rotopercutoare, un flex, un mai-compactor), dintr-un imobil aflat în reabilitare, situat pe raza comunei Erbiceni.

De asemenea, în aceeaşi noapte, bărbatul de 41 de ani i-ar fi încredinţat autoturismul său bărbatului de 36 de ani, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deşi ar fi cunoscut că are anulat dreptul de a conduce, iar acesta din urmă ar fi condus autoturismul pe drumurile publice, având anulat dreptul de a conduce.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 mai a.c., cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 21 mai a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Cercetările continuă.

IPJ Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow