4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Doi barbati agresati au ajuns la spital ,,schimbati la fata”

pumn

Mediul rural din jurul Pascaniului reprezinta, cel mai adesea, un cadru propice batailor de strada, protagonistii acestora apeland  din ce in ce mai des la ajutorul medicilor.

Vorbim de aceasta data despre doi barbati agresati, unul de 17 ani din localitatea Vanatori, iar celalalt, in varsta de 43 de ani, din localitatea Crivesti, care au ajuns in cursul garzii de ieri la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Pascani.

In primul caz, tanarul Constantin S. primise o serie de pumni in fata si in cap cu o zi inainte de a se prezenta voluntar in unitatea medicala, pacientul prezentand un traumatism cranio-facial si un traumatism cranio-cerebral, motiv pentru care a fost redirectionat catre Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iasi in vederea efectarii unor investigatii amanuntite.

In cel de-al doilea caz, Mihai C.  fusese la baut cu prietenii sai, dupa care, la iesirea din bar, a fost lovit cu o sticla in fata.
In momentul in care a fost adus de un echipaj al Ambulantei, pacientul era taiat pe fata si avea totodata nasul si capul spart. Imediat dupa ce a fost pansat, barbatul a parasit unitatea medicala la cerere.

 

Orizont.info

 

 

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow