More

  Doi agresati si un batran au ajuns pe patul de Spital in weekend

  Array

  Spitalul de Urgenta

  Actele de violenta au crescut considerabil in ultima perioada in zona municipiului Pascani, acest lucru reflectandu-se si in cifrele celor de la Politie si Spital.

  Numai pe data de 2 iunie 2013, la Spitalul Municipal de Urgente Pascani s-au prezentat doua persoane, policontuzionate in urma unor agresiuni.

  Primul, un barbat de 33 ani din localitatea Buda, a ajuns batut bine la usa medicilor din compartimentul de primiri urgente, suferind un traumatism si o plaga la cap, dupa ce a fost lovit cu un corp contondent.

  Cel deal doilea, este un barbat de 61 ani din localitatea Feresti din judetul Vaslui, care a ajuns in mod ciudat la Pascani. Acesta a fost agresat de doi indivizi intr-un bar din localitatea Cotnari, iar dupa in loc sa se duca la Spitalul cel mai apropiat adica la Harlau, acesta a preferat sa vina la Spitalul de Urgente Pascani.

  Doctorii au stabilit ca barbatul a suferit, un traumatism cranio facial minor si o contuzie de brat stang.

  Mentionam ca, pe patul de spital a ajuns in aceeasi zi, si un batran de 92 ani care s-a urcat in copac pentru a culege cireste, de unde s-a dezechilibrat si a cazut de la inaltimea de 5 m, alegandu-se cu un traumatism la cap si o contuzie la coloana.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet