More

  Doi agresati si un batran au ajuns pe patul de Spital in weekend

  Array

  Spitalul de Urgenta

  Actele de violenta au crescut considerabil in ultima perioada in zona municipiului Pascani, acest lucru reflectandu-se si in cifrele celor de la Politie si Spital.

  Numai pe data de 2 iunie 2013, la Spitalul Municipal de Urgente Pascani s-au prezentat doua persoane, policontuzionate in urma unor agresiuni.

  Primul, un barbat de 33 ani din localitatea Buda, a ajuns batut bine la usa medicilor din compartimentul de primiri urgente, suferind un traumatism si o plaga la cap, dupa ce a fost lovit cu un corp contondent.

  Cel deal doilea, este un barbat de 61 ani din localitatea Feresti din judetul Vaslui, care a ajuns in mod ciudat la Pascani. Acesta a fost agresat de doi indivizi intr-un bar din localitatea Cotnari, iar dupa in loc sa se duca la Spitalul cel mai apropiat adica la Harlau, acesta a preferat sa vina la Spitalul de Urgente Pascani.

  Doctorii au stabilit ca barbatul a suferit, un traumatism cranio facial minor si o contuzie de brat stang.

  Mentionam ca, pe patul de spital a ajuns in aceeasi zi, si un batran de 92 ani care s-a urcat in copac pentru a culege cireste, de unde s-a dezechilibrat si a cazut de la inaltimea de 5 m, alegandu-se cu un traumatism la cap si o contuzie la coloana.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: 10 măsuri pentru un sistem de sănătate european (P)

  Partidul Mişcarea Populară a lansat un apel către toţi liderii politici din România pentru elaborarea şi adoptarea unui Pact Naţional pentru Sănătate. Pactul Național pentru...

  Un copil a gasit o bucata de craniu uman pe un camp din judetul Iasi

  Un copil din judetul Iasi a gasit pe un camp o bucata dintr-un craniu uman, astfel ca la fata locului s-au deplasat mai multe...

  Strategia de vaccinare anti-COVID va fi aprobată vineri

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că strategia de vaccinare anti-COVID va fi aprobată, vineri, în şedinţa de Guvern, urmând ca săptămâna viitoare, cel mai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI