16.6 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Doi afacerişti ieşeni deschid un nou front de luptă

- Advertisement -

Doina Cepalis şi Michel Nseir au creat recent o societatea ce se va ocupa de confecţii textile, aceasta este a doua afacere a celor doi, prima înregistrând un salt fulminant.

Doina Cepalis pune la cale un nou business. Fondatoarea Te-Rox Prod, una din firmele de succes din ultima perioadă, a înregistrat la Registrul Comerţului firma My Team SRL Paşcani, unitate ce va activa pe segmentul fabricării de articole confecţionate din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi lenjeriei de corp), potrivit codului CAEN principal din „fişa” firmei. Cepalis nu a întreprins acest demers de una singură, în afacere fiind implicat şi omul de afaceri sirian Michel Nseir. Fiecare deţine 50 procente din părţile sociale ale noii firme, dar Cepalis este „la butoane”, figurând drept administrator. Societatea are sediul social în municipiul Paşcani, pe strada Grădiniţei nr. 11, construcţia C19, Etaj 1, locaţie închiriată până spre finele anului 2018. În urmă cu două luni, într-un interviu acordat „Ziarului Financiar”, antreprenoarea din Paşcani spunea că se gândeşte să ridice încă o fabrică, a şasea a grupului.

„În prezent avem cinci fabrici proprii, dar avem cereri peste capacitatea noastră de produc­ţie. În industria noastră există două târguri importante, la Köln în toamnă şi în Hong Kong în ianuarie. Vrem să luăm pulsul pieţei în Germania în toamnă şi apoi vom lua o decizie privind expansiunea. Momen­tan ne gândim să facem şi o a şasea fabrică. În contextul actual am vrea să o ridicăm de la zero, nu să o cumpărăm”, declara Cepalis jurnaliştilor de la publicaţie amintită. În cursul zilei de ieri, „Ziarul de Iaşi” a sunat-o în repetate rânduri pentru a afla mai multe detalii despre noul business dar Cepalis nu a răspuns. În schimb, Nseir ne-a spus că este foarte ocupat şi nu poate vorbi la telefon. „Abia am venit acum două zile în ţară şi sunt prins între şedinţe”, a declarat acesta.

continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow