-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Doctorul, Costică Pânzaru, va fi înmormântat marți, 20 iulie, la Pașcani. Trupul neînsuflețit este depus la biserica spitalului

Doctorul, Costica Panzaru, fostul manager al Spitalului de Urgenta Pascani, va fi inmormantat marti, 20 iulie, in cimitirul municipal. Trupul neinsufletit a fost depus luni, 19 iulie, la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul din incinta unitatii medicale.

Cei care l-au cunoscut, prieteni, colegi, pacienti sau familie isi iau ramas bun de la medicul care timp de peste 30 de ani a profesat la Pascani, iar timp de 17 ani a fost manager. Conducerea institutiei spitalicesti a transmis sincere condoleante familiei indurerate si apropiatilor, iar intreg colectivul regreta nespus ce s-a intamplat.

Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta Pascani anunta cu mare durere si regrete eterne trecerea la cele vesnice a doctorului Costica Panzaru, medic si fost manager al spitalului. 

Cu o bogata activitate medicala in Pascani de peste 30 de ani, doctorul Costica Panzaru a fost manager al spitalului timp de 17 ani, perioada in care unitatea sanitara s-a modernizat continuu. 

Trupul neinsufletit a fost depus astazi, 19 iulie, la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul din incinta spitalului, unde la ora 18:00 va avea loc o slujba religioasa. 

Slujba de inmormantare va avea loc marti, 20 iulie, la ora 12:00, la aceeasi biserica, dupa care va fi inhumat la cimitirul din Pascani. 

Va ramane mereu in amintirea noastra!

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!

Sincere condoleante familiei indurerate si apropiatilor!” au transmis reprezentantii spitalului.

Si pe internet de cateva zile curg sute de mesaje de condoleante pentru cel care a ajutat la aducerea pe lume a bebelusilor, timp de zeci de ani.

„Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte!! A fost îngerul meu păzitor acum 30 de ani, datorită domniei sale merg azi pe picoarele mele! Odihnă veşnică, suflet bun şi blând!!”

„Dumnezeu să-i odihnească sufletul in pace! Copilul meu este langa mine datorita lui.”

„Odihnă veșnică, domnule doctor vă mulțumesc că astăzi sunt in viață datorită profesionalismului dumneavoastră!” – sunt doar cateva dintre mesaje.

Toti colegii de breasla si managerii de spitale, printre care si actualul manager al Spitalului de Urgenta, Daniel Bechir, care este plecat in aceste zile din tara, si-au exprimat regretele fata de moartea fulgeratoare a doctorului Panzaru. La fel si colaboratorii. Chiar si cei din afara tarii. Printre ei se afla si Harry Samuelsen, reprezentantul fundației Go Care din Norvegia, cu care spitalul a avut o colaborare cu succes, contribuind la renovarea unor sali de operatii si alte dotari.

Si reprezentantii administratiei locale au postat pe pagina de Facebook a Primariei Pascani un mesaj de condoleante.

Doctorul, Costica Panzaru, a fost prezent si la multe emisiuni de la postul de televiziune BIT TV. In 2013, cand a primit in cadrul Zilelor Municipiului, titlul de cetatean de onoare al orasului, a participat la o editie speciala, in care a vorbit deschis despre cat de mult iubeste Pascaniului, desi vine din Iasi.

Totodata, i-a indemnat pe pascaneni sa ramana in acest oras, care i-a ajuns la suflet. Panzaru a vorbit si despre ce inseamna pentru el titlul de cetatean de onoare.
Video aici

Timp de 17 ani, cat a fost manager, a luptat ca institutia medicala sa se dezvolte si sa ofere servicii de calitate. Spitalul a devenit pentru el ca a doua casa, era mereu prezent in unitate, ba chiar si-a facut o camera unde sa se odihneasca, ca nu cumva sa lipseasca atunci cand va fi nevoie de el.

Pentru tot ce a facut pentru spital si pentru sutele de angajati, in sala de marmura va fi depusa o placuta memoriala.

De precizat este faptul ca, medicul Costica Panzaru, a incetat din viata la 68 de ani, in cursul zilei de sambata, 17 iulie, in jurul orei 14:00. El a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgente in aceeasi zi cu hemoragie digestiva, ce ar fi fost provocata de o boala hepatica. A fost preluat de cadrele medicale si internat la ATI, dar, din pacate, nu a mai putut fi salvat. Cei apropiati sustin ca niciodata nu s-a plans de vreo durere.

Slujba religioasa de inmormantare va incepe marti, 20 iulie, de la ora 12:00, la Biserica Sfantul Ioan Botezatorul, iar apoi, va fi inhumat la cimitirul din Pascani.

Drum lin catre ceruri!

 

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow