More

  Doctorul Costica Panzaru, in continuare, managerul Spitalului de Urgenta Pascani. A castigat concursul cu 9.91

  Array

  Doctorul Costica Panzaru a castigat, din nou, functia de manager a Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, pentru urmatorii trei ani. A fost singurul candidat pentru acest post, iar punctajul final a fost aproape de zece. Principalele obiective in perioada ce urmeaza ar fi construirea unui corp pentru primire urgente si scaderea numarului de pacienti redirectionati catre alte unitati medicale din cauza lipsei de dotari.

   

  Au fost afisate rezultatele concursului privind ocuparea postului de manager la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Doctorul Costica Panzaru este cel care va avea aceasta functie in urmatorii trei ani, fiind singurul candidat inscris.

  Rezultatele concursului au fost afisate pe site-ul institutiei medicale din oras. In urma sustinerii celor doua probe si anume, evaluarea proiectului de management si evaluarea abilitatilor manageriale, actualul director a obtinut punctajul final de 9.91. Daca proiectul de management a luat nota maxima, 10, comisia a decis ca la abilitatile manageriale sa fie depunctat, astfel obtinand 9.81.

  Mentionam ca doctorul Panzaru este manager in cadrul Spitalului Municipal din anul 2003.

  Vezi aici rezultatele.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet