23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Doctorul Costica Panzaru, in continuare, managerul Spitalului de Urgenta Pascani. A castigat concursul cu 9.91

Doctorul Costica Panzaru a castigat, din nou, functia de manager a Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, pentru urmatorii trei ani. A fost singurul candidat pentru acest post, iar punctajul final a fost aproape de zece. Principalele obiective in perioada ce urmeaza ar fi construirea unui corp pentru primire urgente si scaderea numarului de pacienti redirectionati catre alte unitati medicale din cauza lipsei de dotari.

 

Au fost afisate rezultatele concursului privind ocuparea postului de manager la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani. Doctorul Costica Panzaru este cel care va avea aceasta functie in urmatorii trei ani, fiind singurul candidat inscris.

Rezultatele concursului au fost afisate pe site-ul institutiei medicale din oras. In urma sustinerii celor doua probe si anume, evaluarea proiectului de management si evaluarea abilitatilor manageriale, actualul director a obtinut punctajul final de 9.91. Daca proiectul de management a luat nota maxima, 10, comisia a decis ca la abilitatile manageriale sa fie depunctat, astfel obtinand 9.81.

Mentionam ca doctorul Panzaru este manager in cadrul Spitalului Municipal din anul 2003.

Vezi aici rezultatele.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow