3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022
Array

Doctorii pascaneni asaltati de pacienti agresati. Doi barbati au fost injunghiati

Starea sociala precara, lipsa de ocupatie sau consumul de alcool, sunt principalele motive pentru care tinerii din Pascani si cei din comunele arondate, ajung intr-un numar mare la spital dupa ce au fost victimele agresiunlor.

De patru saptamani, doctorii de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, sunt asaltati de un numar mare de pacienti agresati, in special tineri.

Vineri, 19 octombrie, un barbat de 24 ani din localitate Motca a ajuns la Spital dupa ce a fost victima unei agresiuni. Doctorii pascaneni au stabilit faptul ca acesta suferise un traumatism cranio cerebral si o plaga pentranta pe partea stanga de 4 cm, dupa ce a fost injunghiat. Fiind in stare grava, doctorii de la Spitalul Municipal au decis transferul acestuia catre Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului “Sfantul Spiridon” din Iasi. Pe timpul transferului starea de sanatate a pacientului s-a inrautatit, el dezvoltand un hemopneumotorax.

In aceeasi zi, un alt cetatean de 29 ani din Motca, a ajuns pe mana doctorilor pascaneni, dupa ce a fost batut. El a suferit un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial, un hematom palpebral stang dar si o plaga contuza temporala stanga. Doctorii pascaneni l-au transferat la Spitalul “Sfantul Spiridon” Iasi.

Tot vineri, un tanar de 20 ani din Tatarusi, a ajuns in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Pascanean, in stare de inconstienta dupa ce a fost batut zdravan. El a fost batut de niste vecini si a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism cranio facial. El a fost transferat catre Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

Ziua de vineri, s-a incheiat pentru doctorii Spitalului Municipal, cu un alt caz de agresiune. O tanara de 29 ani din Siretel, a fost agresata de catre un membru al familiei. Ea a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism cranio facial insa nu a fost nevoie de internare. Dupa ce i-au acordat tratamentul necesar medicii au extarnat-o.

Duminica, 21 octombrie calvarul medicilor a continuat. Un barbat de 44 ani din localitatea Homita a ajuns la spital  injunghiat si policontuzionat in urma unei agresiuni. Acesta suferise un traumtism cranio cerebral dar si o plaga parietala stanga de 4 cm dupa ce a fost injunghiat cu un cutit. El a mai suferit si traumatism de gamba bilateral. Medicii pascaneni l-au stabilizat si l-au trimis de urgenta catre Spitalul “Sfantu Spiridon” Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow