0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

DOC | Programul centrelor de vaccinare din Mircești, Târgu Frumos, Hârlău și Pașcani, de sărbătorile de iarnă

A fost stabilit programul de sarbatori a centrelor de vaccinare din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica Iasi a postat pe site lista cu toate locatiile si orarul de functionare in perioada urmatoare. 

La Mircesti, localitate apropiata Pascaniului, centrul va fi deschis zilnic, intre orele 8-20. In locatia respectiva, amenajata in Caminul Cultural din sat, cei care doresc, se pot vaccina atat cu serul Pfizer, cat si cu Johnson& Johnson.

La Casa de Cultura din orasul Targu Frumos, unde se fac imunizari cu serul Pfizer, centrul va fi inchis in ajun de Craciun si in prima zi de sarbatoare, 24-25 decembrie, dar si in ajun de Anul Nou si in prima zi din 2022. In perioada 26 – 30 decembrie, va functiona cu program redus, intre orele 8-14.

La Harlau, centrul va fi inchis in prima si a doua zi de Craciun, 25-26 decembrie, dar si in prima si a doua zi din noul an, 1-2 ianuarie 2022. In ajunul celor doua sarbatori, Craciun si Anul nou, 24 si 31 decembrie, va functiona la program redus intre orele 8-14.

In locatia amenajata in Centrul de Asistență Socială Multifuncționala, se fac imunizari cu serul Pfizer.

Programul centrului de vaccinare de la Pascani a fost anuntat inca de saptamana trecuta de administratia locala. Locatia din incinta primariei va fi inchisa pe toata perioada sarbatorilor de iarna – 24 decembrie – 2 ianuarie.

Lista o puteti vedea aici.

De precizat este faptul ca potrivit unei statistici facute de autoritati, in municipiul Pascani rata de vaccinare este intre 20-30%, la fel ca si in cateva zone din preajma, precum Motca sau Miroslovesti. In majoritatea comunelor din apropiere, Valea Seaca, Cristesti, Lespezi, Vanatori sau Tatarusi, rata de imunizare este mai mica, intre 10-20 % din populatie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow