15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

DOC | Primăria Hârlău a publicat proiectul de buget. Cetățeni pot trimite propuneri, sugestii sau recomandări până pe 29 ianuarie

Primaria orasului Harlau a pus in dezbatere publica proiectul de buget pentru acest an. Documentul poate fi consultat pe site-ul administratiei locale, dar si la avizierul de la sediul din strada Musatini.  Cetatenii, dar si oamenii de afaceri interesati pot depune in scris la sediul primariei – compartiment Relatii cu Publicul, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pana la data de 29 ianuarie – DOC

Conform proiectului, veniturile din acest an insumeaza circa 23 de milioane de lei. Aproape jumatate din totalul bugetului, si anume peste 11,1 milioane de lei, sunt alocati pentru cheltuieli de personal.

In ceea ce privesc investitiile, cetatenii trebuie sa mai astepte putin pentru a vedea lista propusa in acest an. In aceste zile, se fac ultimele completari, iar la finalizare va fi publicata pe site-ul primariei pentru consultare si propuneri.

De precizat este faptul ca la inceputul lunii februarie, bugetele si listele de investitii ar urma sa fie aprobate prin sedintele de Consiliu Local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow