28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Doar două grădinițe deschise în prima jumătate a verii, în Pașcani

Doar două grădinițe din municipiul Pașcani vor fi deschise în această vară, și nu pe toată perioada vacanței mari, ci doar până pe 15 iulie. Părinții care vor să își ducă micuții în instituțiile de învățământ antepreșcolare, trebuie să știe că în perioada 13 iunie-1 iulie, va fi deschis la Grădinița cu Program Prelungit nr. 4, de pe strada Mihail Kogălniceanu, zona Deal.

De pe 1 iulie și până pe 15 iulie, își va deschide porțile Grădinița cu Program Prelungit nr. 3, de pe strada Izvoarelor, zona Vale. În această perioadă, copilașii vor face activități de vara. Taxa de participare este de 18 lei/zi pentru fiecare copil, suma care acoperă hrană celor mici, iar cea mai importantă condiție este ca părinții să nu fie restanțieri.

Programul grădinițelor pe timp de vară se termină pe 15 iulie, iar perioada până la începutul anului școlar rămâne neacoperită. S-a ajuns la acest compromis, deoarece Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 nu poate intra în programul de vara. Locația este în renovare, iar personalul respectiv va fi ocupat cu pregătirile pentru relocarea preșcolarilor în clădirea fostei școli nr. 2 din cartierul Fântânele, acolo unde copiii vor învăța din toamna acestui an.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow