More

  Distribuitori de pliante, bătuți de un patron

  Array

  femeie batuta

  Doi distribuitori de pliante au fost batuti de un pascanean la sfarsitul saptamanii trecute in scara unui bloc. Barbatul s-a enervat ca cei doi, sot si sotie, au batut la usa lui seara tarziu, in jurul orelor 22:00 si l-au deranjat pentru a-i oferi ziare cu promotii de la un supermarket.

  Doi soti, care imparteau materiale promotionale, au fost agresati de un barbat deranjat de prezenta lor, seara tarziu si de insistentele de a accepta ziarele. Evenimentul s-a intamplat pe strada Gradinitei, la blocul Z Trandafirul, in jurul orelor 22:00. Potrivit femeii care impartea pliante, cearta a inceput in momentul in care sotul ei a pus materialele in cutia postala. Dintr-o locuinta de la parter a iesit un barbat, Ion Giurgiuveanu si a inceput sa ii loveasca cu putere cu pumnii si picioarele.

  Femeia a inceput sa strige cu disperare dupa ajutor iar in timp ce un alt vecin a iesit la usa, ea a apucat sa sune la ambulanta si politie.

  La fata locului a ajuns in cele din urma, un echipaj de politie care l-a imobilizat pe agresor, iar cei doi soti au ajuns la Spitalul de Urgenta, in stare grava fiind barbatul.

  Pascaneanul suparat a precizat ca cei doi distribuitori i-au batut seara la usa si l-au deranjat, acesta fiind motivul pentru care au vrut sa ii scoata din scara. In acel moment au inceput sa se imbranceasca iar distribuitorul a venit cu capul de o usa, lovindu-se grav.

  Sotia barbatului batut a depus o plangere la Politie, iar pe numele pascaneanului a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru agresiune.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI