More

  Distribuire ajutoarelor de la UE debuteaza vineri

  Array

  Autoritatile locale au primit completarea cantitatii de produse de la Uniuniea Europeana, iar de vineri, 7 decembrie 2012, incepand cu ora 8.00, vor incepe distribuirea lor in suburbii.

  Anul acesta, pentru a evita aglomeratia si distrugerea produselor, autoritatile au achizitionat 4000 de saci pentru cei 3800 de beneficiari ai acestor ajutoare.

  In Pascani, pentru zona deal vor primi ajutoare 1423 beneficiari, zona vale 925 beneficiari. In suburbia Lunca sunt 469 astfel de beneficiari, in Bosteni si Sodomeni sunt 360, in Blagesti sunt 213, Gastesti sunt 396.

  Distribuirea lor se va face in prima faza in Bosteni si Sodomeni dupa care vor continua in Lunca, Blagesti si Gastesti.

  In municipiul Pascani, produsele pot fi ridicate incepand din data de 13 decembrie, de la Baza Sportiva a Clubului Sportiv Municipal.

  Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Acsinte a tinut sa precizeze faptul ca s-au facut peste 100 de cereri pentru ajutoare europene in ultima perioada si le transimite celor ce au depus astfel de documente faptul ca aceste liste nu sunt intocmite de Primaria Pascani ci de catre administratia judeteana. Tot el a mai adus la cunostinta faptul ca, doua tipuri de produse lipsesc momentan din depozit si anume uleiul si faina de grau, dar ele vor fi distribuite ulterior.

  O norma de produse contine: 14 kg de faina de grau, 4 kg de faina de malai, 6 kg de orez, 2 pachete de paste fainoase, 5 pachete de biscuiti, 3 pachete de zahar, 2 cutii de mazare, 1 pachet fasole boabe, 6 l de ulei, 1 cutie de bulion si 2 cutii de rosii in bulion.

  .

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași și candidat la Senat: Modernizarea infrastructurii rutiere a fost o prioritate pentru administrația social-democrată!

  Când ieșenii mi-au încredințat mandatul de președinte al Consiliului Județean, în iunie 2016, am promis că până în 2020, o treime din drumurile județene...

  Cadouri pentru copii. Opozitia convoaca Consiliul Local, astazi de la ora 11.00

  Consilierii pascaneni din opozitie continua demersurile pentru ca de Craciun copiii sa primeasca cadouri din partea administratiei locale. Ei au convocat o sedinta de...

  Unde pot lua o masă caldă în Pașcani, pensionarii care primesc carduri sociale de la Guvern

  Primaria Pascani a transmis printr-un comunicat de presa societatile care accepta cardurile pentru mese calde, distribuite pensionarilor cu venituri reduse. Potrivit autoritatilor, beneficiarii pot...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI