More

  Distribuire ajutoarelor de la UE debuteaza vineri

  Array

  Autoritatile locale au primit completarea cantitatii de produse de la Uniuniea Europeana, iar de vineri, 7 decembrie 2012, incepand cu ora 8.00, vor incepe distribuirea lor in suburbii.

  Anul acesta, pentru a evita aglomeratia si distrugerea produselor, autoritatile au achizitionat 4000 de saci pentru cei 3800 de beneficiari ai acestor ajutoare.

  In Pascani, pentru zona deal vor primi ajutoare 1423 beneficiari, zona vale 925 beneficiari. In suburbia Lunca sunt 469 astfel de beneficiari, in Bosteni si Sodomeni sunt 360, in Blagesti sunt 213, Gastesti sunt 396.

  Distribuirea lor se va face in prima faza in Bosteni si Sodomeni dupa care vor continua in Lunca, Blagesti si Gastesti.

  In municipiul Pascani, produsele pot fi ridicate incepand din data de 13 decembrie, de la Baza Sportiva a Clubului Sportiv Municipal.

  Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Acsinte a tinut sa precizeze faptul ca s-au facut peste 100 de cereri pentru ajutoare europene in ultima perioada si le transimite celor ce au depus astfel de documente faptul ca aceste liste nu sunt intocmite de Primaria Pascani ci de catre administratia judeteana. Tot el a mai adus la cunostinta faptul ca, doua tipuri de produse lipsesc momentan din depozit si anume uleiul si faina de grau, dar ele vor fi distribuite ulterior.

  O norma de produse contine: 14 kg de faina de grau, 4 kg de faina de malai, 6 kg de orez, 2 pachete de paste fainoase, 5 pachete de biscuiti, 3 pachete de zahar, 2 cutii de mazare, 1 pachet fasole boabe, 6 l de ulei, 1 cutie de bulion si 2 cutii de rosii in bulion.

  .

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI