More

  Distracție și voie bună de Ziua Comunei Stolniceni-Prăjescu, ediția a II-a

  Array

  Localitatea Stolniceni-Prajescu a imbracat straie de sarbatoare la sfarsitul saptamanii trecute. Cea de-a doua editie a Zilei Comunei a fost plina de surprize pentru sateni. Momentele artistice au curs unul dupa altul si au intretinut o atmosfera plina de veselie.

  comuna stolniceni1
  Cantec, joc si voie buna duminica in Stolniceni-Prajescu. Sute de localnici au participat la ziua comunei, un eveniment mult asteptat, care a inceput cu mai multe competitii sportive intre elevii din satele componente.

  oameni
  Apoi, spre amiaza, dupa spectacolul artistic facut de copii din comuna, au urcat pe scena politicieni din zona, impreuna cu primarul, Costel Hugeanu.
  Dupa discursurile oficialitatilor, au urmat ansambluri folclorice locale, care au interpretat cantece populare si au dansat. Printre ele s-a aflat si cel format din rusii-lipoveni din Bratesti, care s-a facut remarcat prin portul specific etniei.
  In tot acest timp, oamenii din comuna au profitat la maxim de muzica, pentru a petrece. Dupa munca facuta intr-un an, se merita si o zi cu distractie.
  Micii si bere au fost la loc de cinste. Cat vedeai cu ochii, gratarele incinse perpeleau tot felul de bunatati iar la mese, abia gaseai cate un loc.
  Dupa amiaza, pe scena au urcat cantareti din zona Pascaniului, urmati de artisti nationali precum Kronos, Fuego, Marius Buzoianu sau De Marco.

  apostol
  Nu a lipsit nici Sofia Vicoveanca, mult asteptata de unii sateni.
  Dupa lasarea intunericului, sarbatoarea s-a terminat cu un foc de artificii si cu dorinta de a se pastra aceasta zi ca traditie in comuna.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI