22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Distracție maximă la Zilele Pașcaniului. Încasări cu aproape o treime mai mari decât anul trecut


Muzica buna, distractie si tarabe cu tot felul de lucruri la cea de-a VI-a editie a Zilelor Muncipiului. Pascanenii s-au distrat la maxim in cele trei zile de sarbatoare, de la pranz si pana aproape de miezul noptii. Nu a fost ocolit nici parcul de distractie, cu diferite iujuri pentru toate categoriile de varst
a.

distractie

Comerciantii cu diferite bunatati si produse au dat startul sarbatorii la Pascani. Zeci de tonete cu jucarii, blanuri, bijuterii sau produse de artizanat au fost amplasate in zona Stadionului. Nu au lipsit nici cozonacii secuiesti, rumeni si gustosi.
Parcul de distractie a fost luat cu asalt cu iubitorii de senzatii tari. S-au format cozi de asteptare pentru a urca in iujuri. Cele mai aglomerate au fost lanturile si caracatita.

Oamenii au fost foarte multumiti de organizarea evenimentului si au urmarit artistii care au urcat pe scena. Interpretii de muzica populara si trupa Holograf au fost cele mai asteptate aparitii.

Micii, frigaruile sau hamsii s-au perpelit in continuu la tarabe. Majoritatea dintre cei prezenti nu au rezistat tentatiei.Sarbatorile s-au terminat cu un foc de artificii care a tinut aproape zece minute.

In mod surprinzator pe parcursul celor trei zile nu s-au inregistrat furturi sau scandaluri desi pe stadion in ultima zi de concerte s-au adunat peste 10.000 de spectatori.

Mentionam ca pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Municipiului Pascani au fost alocate de la bugetul local 300 000 lei. Din inchirierea spatiilor comerciale administratia locala a incasat peste 90.000 lei mai mult cu o treime decat anul trecut.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow