More

  Distracţie maximă, la sărbătoarea de Sfântul Ilie, în Lespezi

  Array

  Distracţie maximă, la sărbătoarea de Sfântul Ilie, în Lespezi. Mii de oameni au venit ieri, în piaţa din localitate pentru a asculta şi dansa pe melodiile cântate de artişti renumiţi de muzică populară, dar şi uşoară. Iujurile şi standurile cu tot felul de lucruri, au fost luate cu asalt de tineri, iar la terase au sfârâit pe grătare, micii şi frigăruile. Noaptea s-a terminat cu un foc de artificii!

  Ca în fiecare an, de Sfântul Ilie, este sărbătoare în Lespezi. Mii de oameni au venit să petreaca în piaţa din localitate, unde în urmă cu câteva zile au sosit iujurile şi comercianţii. Au fost amenajate zeci de terase cu tot felul de bunătăţi, băuturi răcoritoare, dar şi standuri cu jucării.
  Spectacolul artistic a început în jurul orei 18:00, cu artişti de muzică populară. Constantin Bahrin, Cristi Iordachioaia, Marinică Botea sau Bianca Martinica.

  Distracţia a fost pe măsură, iar publicul a început să danseze pe melodiile intrepretate de artişti.
  De departe, Mario Buzoianu a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de către localnicii din Lespezi. A cântat atât pe scenă, cât şi printre oamenii care s-au adunat să îl vadă.

  Spectacolul destinat tinerilor a început în a doua parte a sărbătorii. Doddy, un cunoscut rapper român, a făcut senzaţie în rândul adolescenţilor.
  Cea mai aşteptată de public a fost Corina, iar spectatorii au primit-o pe scenă cu mare entuziasm. Şi ea a coborât printre tinerii care îi fredonau cele mai cunoscute melodii.
  Menţionăm că sărbătoarea s-a încheiat cu un foc de artificii, de câteva minute.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet