2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Distracţie maximă, la sărbătoarea de Sfântul Ilie, în Lespezi

Distracţie maximă, la sărbătoarea de Sfântul Ilie, în Lespezi. Mii de oameni au venit ieri, în piaţa din localitate pentru a asculta şi dansa pe melodiile cântate de artişti renumiţi de muzică populară, dar şi uşoară. Iujurile şi standurile cu tot felul de lucruri, au fost luate cu asalt de tineri, iar la terase au sfârâit pe grătare, micii şi frigăruile. Noaptea s-a terminat cu un foc de artificii!

Ca în fiecare an, de Sfântul Ilie, este sărbătoare în Lespezi. Mii de oameni au venit să petreaca în piaţa din localitate, unde în urmă cu câteva zile au sosit iujurile şi comercianţii. Au fost amenajate zeci de terase cu tot felul de bunătăţi, băuturi răcoritoare, dar şi standuri cu jucării.
Spectacolul artistic a început în jurul orei 18:00, cu artişti de muzică populară. Constantin Bahrin, Cristi Iordachioaia, Marinică Botea sau Bianca Martinica.

Distracţia a fost pe măsură, iar publicul a început să danseze pe melodiile intrepretate de artişti.
De departe, Mario Buzoianu a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de către localnicii din Lespezi. A cântat atât pe scenă, cât şi printre oamenii care s-au adunat să îl vadă.

Spectacolul destinat tinerilor a început în a doua parte a sărbătorii. Doddy, un cunoscut rapper român, a făcut senzaţie în rândul adolescenţilor.
Cea mai aşteptată de public a fost Corina, iar spectatorii au primit-o pe scenă cu mare entuziasm. Şi ea a coborât printre tinerii care îi fredonau cele mai cunoscute melodii.
Menţionăm că sărbătoarea s-a încheiat cu un foc de artificii, de câteva minute.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

Bataie de joc la adresa unor societati comerciale. Conditii si probleme in plus pentru obtinerea acordului de functionare

Situatie confuza la Primaria Pascani privind eliberarea Acordului de Functionare pentru unele societati care isi desfasoara activitatea...

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI