13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Distracţie maximă, la sărbătoarea de Sfântul Ilie, în Lespezi

Distracţie maximă, la sărbătoarea de Sfântul Ilie, în Lespezi. Mii de oameni au venit ieri, în piaţa din localitate pentru a asculta şi dansa pe melodiile cântate de artişti renumiţi de muzică populară, dar şi uşoară. Iujurile şi standurile cu tot felul de lucruri, au fost luate cu asalt de tineri, iar la terase au sfârâit pe grătare, micii şi frigăruile. Noaptea s-a terminat cu un foc de artificii!

Ca în fiecare an, de Sfântul Ilie, este sărbătoare în Lespezi. Mii de oameni au venit să petreaca în piaţa din localitate, unde în urmă cu câteva zile au sosit iujurile şi comercianţii. Au fost amenajate zeci de terase cu tot felul de bunătăţi, băuturi răcoritoare, dar şi standuri cu jucării.
Spectacolul artistic a început în jurul orei 18:00, cu artişti de muzică populară. Constantin Bahrin, Cristi Iordachioaia, Marinică Botea sau Bianca Martinica.

Distracţia a fost pe măsură, iar publicul a început să danseze pe melodiile intrepretate de artişti.
De departe, Mario Buzoianu a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de către localnicii din Lespezi. A cântat atât pe scenă, cât şi printre oamenii care s-au adunat să îl vadă.

Spectacolul destinat tinerilor a început în a doua parte a sărbătorii. Doddy, un cunoscut rapper român, a făcut senzaţie în rândul adolescenţilor.
Cea mai aşteptată de public a fost Corina, iar spectatorii au primit-o pe scenă cu mare entuziasm. Şi ea a coborât printre tinerii care îi fredonau cele mai cunoscute melodii.
Menţionăm că sărbătoarea s-a încheiat cu un foc de artificii, de câteva minute.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow