8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Distracție maximă la Balul Bobocilor de la „M. Costin”. Show incendiar făcut de Maximilian (GALERIE FOTO-VIDEO)

MISS SI MISTER MIRON COSTINToată suflarea Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pascani s-a adunat in aceasta seara pentru a-i celebra pe bobocii liceului, printr-o suita bine inchegata de momente muzicale si de teatru, scenete umoristice si pantonime, oferite de elevii scolii.
CUPLUL NR 1Timp de aproape 5 ore, organizatorii au invitat spectatorii la un frumos concurs. Competitia a scos in evidenta pe cei mai talentati, frumosi si inteligenti boboci. Zece perechi de liceeni au lasat emotiile deoparte si au urcat pe scene pentru a dovedi atat juriului, cat si colegilor din sala, ca merita statutul de exponenti ai generatiei lor.

CUPLUL NR 2Probele propuse de organizatori pentru cei 20 de boboci le-au testat acestora spontaneitatea, eleganţa şi creativitatea, virtuţi ce au desemnat, în final, câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2013. Acestia sunt Cristina Isticioaia si Bogdan Ungureanu, iar titlul de Miss si Mister Popularitate 2013 Ioana Mihaila si Stefan Cojocaru.

CUPLUL NR 3Premiile au constat in produse cosmetice, dar si abonamente la sala de sport.

MAXIMILIANInvitatul special a fost Maximilian, cel care a cantat live timp de aproape o ora, cele mai cunoscute piese lansate de el, iar cei din sala au fredonat  la unison piesele, cu artistul. Maximilian a transmis si un mesaj pentru cei care nu au fost la acest bal, spunandu-le ca show-ul a fost unul de exceptie.
Distractia a continuat pana aproape de dimineata la Pabo Sport’s.

CUPLUL NR 4

CUPLUL NR 5CUPLUL NR 6CUPLUL NR 7CUPLUL NR 8CUPLUL NR 9ACUPLUL NR 10MAXIMILIAN1

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow