More

  Distinctie merituoasa pentru Spitalul Municipal de Urgenta Pascani

  Array

  panzaru distinctieManagementul de calitate al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani apreciat la nivel central. Unitatea medicala a fost premiata de o revista medicala de succes, pentru performantele exceptionale inregistrate in anul 2012.

  In cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc astazi, managerul general Costica Panzaru si directorul financiar contabil, Doina Miron, au prezentat presei locale o noua apreciere a calitatii serviciilor medicale si a managementului deosebit de care a dat dovada in 2012, atat conducerea cat si angajatii Spitalului Municipal de Urgenta.

  Pe data de 30 ianuarie, la a IV-a editie a Galei premiilor “Medica Academica”, una din cele mai performante reviste medicale din tara, unitatea medicala din Pascani, a primit premiul pentru “Performante exceptionale in anul 2012”.
  Evenimentul s-a bucurat de prezența celor mai prestigioase personalități medicale din România, cum ar fi reputatul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu sau Acad. Prof. dr. Victor Voicu, președintele boardului științific al Galei de Excelență Medica Academica.

  La aceasta gala a premiilor a participat din partea SMU Pascani, directorul financiar contabil, Doina Miron.
  Potrivit managerului Costica Panzaru, meritul pentru aceasta distinctie, ii revine directorului economic care a facut un lobby puternic si a trimis revistei din Bucuresti, rezultatele inregistrate in anul precedent.
  Acesta este convins ca cele mai importante realizari din anul 2012, care au dus la premierea unitatii medicale sunt primirea statului de Spital Municipal de Urgenta, aparitia unor noi servicii medicale necesare pascanenilor, promovarea si angajarea medicilor tineri, progresul in chirurgia laparoscopica si ortopedica si progresul facut din punct de vedere al situatiei financiar contabile.

  Relatia dintre unitatea medicala si importanta revista din domeniu “Medica Academica” este una mai veche, in ultimii doi ani, reprezentanti ai spitalului participand la cursuri profesionale de pregatire si la manifestari stiintifice organizate de acestia.

  Directorul economic, Doina Miron a precizat ca acest premiu a fost o adevarata surpriza si este al treilea la numar, primul fiind primit in urma cu patru ani, chiar la deschiderea revistei “Medica Academica”, pentru un proiect legat de Sectia de Paliatii.
  In incheiere, aceasta a facut un apel la pascaneni, pentru a directiona catre Spital cei 2% din impozitul pe venit si ca oricat ar fi de putini, acesti bani ajuta la continurea cresterii calitatii serviciilor medicale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp