18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Distinctie merituoasa pentru Spitalul Municipal de Urgenta Pascani

panzaru distinctieManagementul de calitate al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani apreciat la nivel central. Unitatea medicala a fost premiata de o revista medicala de succes, pentru performantele exceptionale inregistrate in anul 2012.

In cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc astazi, managerul general Costica Panzaru si directorul financiar contabil, Doina Miron, au prezentat presei locale o noua apreciere a calitatii serviciilor medicale si a managementului deosebit de care a dat dovada in 2012, atat conducerea cat si angajatii Spitalului Municipal de Urgenta.

Pe data de 30 ianuarie, la a IV-a editie a Galei premiilor “Medica Academica”, una din cele mai performante reviste medicale din tara, unitatea medicala din Pascani, a primit premiul pentru “Performante exceptionale in anul 2012”.
Evenimentul s-a bucurat de prezența celor mai prestigioase personalități medicale din România, cum ar fi reputatul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu sau Acad. Prof. dr. Victor Voicu, președintele boardului științific al Galei de Excelență Medica Academica.

La aceasta gala a premiilor a participat din partea SMU Pascani, directorul financiar contabil, Doina Miron.
Potrivit managerului Costica Panzaru, meritul pentru aceasta distinctie, ii revine directorului economic care a facut un lobby puternic si a trimis revistei din Bucuresti, rezultatele inregistrate in anul precedent.
Acesta este convins ca cele mai importante realizari din anul 2012, care au dus la premierea unitatii medicale sunt primirea statului de Spital Municipal de Urgenta, aparitia unor noi servicii medicale necesare pascanenilor, promovarea si angajarea medicilor tineri, progresul in chirurgia laparoscopica si ortopedica si progresul facut din punct de vedere al situatiei financiar contabile.

Relatia dintre unitatea medicala si importanta revista din domeniu “Medica Academica” este una mai veche, in ultimii doi ani, reprezentanti ai spitalului participand la cursuri profesionale de pregatire si la manifestari stiintifice organizate de acestia.

Directorul economic, Doina Miron a precizat ca acest premiu a fost o adevarata surpriza si este al treilea la numar, primul fiind primit in urma cu patru ani, chiar la deschiderea revistei “Medica Academica”, pentru un proiect legat de Sectia de Paliatii.
In incheiere, aceasta a facut un apel la pascaneni, pentru a directiona catre Spital cei 2% din impozitul pe venit si ca oricat ar fi de putini, acesti bani ajuta la continurea cresterii calitatii serviciilor medicale.

Alte articole