More

  Distincţie de excelenţă pentru Şcoala Specială de la Prefectură

  Array

  Distincţie de excelenţă de la Prefectura Iaşi pentru Şcoala Specială Paşcani. Astfel, conducerea instituţiei de învăţământ şi cadrele didactice de acolo au fost felicitate de către prefectul judeţului Iaşi, Dan Cârlan pentru activitatea, implicarea şi rezultatele de excepție avute în ultimii ani această şcoală.

  sc speciala distinctie prefectura

  Activitatea şi rezultatele Şcolii Speciale din Paşcani şi nivelul de dotare la care a ajuns au fost remarcate şi de Prefectura Iaşi. În cadrul Zilelor Şcolii, conducerea instituţiei şi cadrele didactice implicate în dezvoltarea unităţii de învăţământ au primit un cadou de la Prefectura. Distincţia a fost dăruită de subprefectul judetui Iaşi, Bogdan Abalasei care a fost prezent la evenimentul dedicat sărbătorii şcolii.

  sc sp pensionari premiu 2

  Două profesoare care ies la pensie au primit plachete şi flori de la inspectorii şcolari. Pentru întreagă activitate desfăşurată în această şcoală, ele au primit distincţii în semn de mulţumire chiar de la doi inspectori de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi. Profesorii care vor ieşi la pensie sunt Maria Pavel şi Doina Miron. Cu glasul tremurând au vorbit despre experienţa avută de-a lungul anilor în această şcoală.

  sc sp pensionari premiu 1Îngerii au fost denumiţi profesorii de la această şcoală de către un reprezentant al Prefecturi din Iaşi pentru efortul pe care îl depun pentru copiii speciali şi pentru că şcoala este una dintre cele mai bune cu specific din zona Moldovei.

  Amintim că la eveniment au participat reprezentanţi de la Prefectura, Consiliul Judeţean, Inspectoratul Şcolar Judeţean, administraţia locală, directori ai unităţilor de învăţământ din judeţ şi ai ONG-urilor, părinţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI