1 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022
Array

Distilărie clandestină într-o scară de bloc. O vecină a cerut intervenţia Primăriei

batrana

Scandal intr-o scara de bloc din Pascani. O batrana il acuza pe unul dintre vecini ca in fiecare noapte taie la ferestrau si face rachiu in uscatorul ce se afla deasupra apartamentului ei. Din acest motiv, Elena Targovatu si-a reclamat de mai multe ori vecinul, in persoana lui Vasile Olaeriu, in cele din urma tot ea fiind amendata de catre politisti, pentru ca nu s-ar adeveri cele spuse de ea, mai exact nu s-a gasit nici un instrument pentru prepararea alcoolului.

Femeia in varsta de 72 ani s-a prezentat si astazi, 12 septembrie la Primaria Pascani, la audiente, poate se rezolva problema si soba din magazie sa fie distrusa. Pentru acest demers, spune ea, a ajuns si la seful Politiei din Iasi.

Scandalul are loc, in majoritatea timpului, in lunile de toamna, la blocul H2 din zona Garii a Municipiului Pascani, atunci cand uscatorul este transformat intr-o adevarata distilarie. Vecinii celor doi spun ca batrana minte si ca nu este adevarat ce declara, incaperea respectiva fiind doar pentru a depozita anumite produse.

Problema este insa mai veche. Elena Targovatu spune ca in urma cu cativa ani, copiii ei au vrut sa repare acoperisul, trecerea pe bloc facandu-se doar prin acel uscator si nefiind permisa sa treaca pe acolo pentru ca incaperea a fost luat sub cheie, de vecinul acuzat.

Acesta, Vasile Olaeriu nu a fost de gasit acasa pentri a-si exprima punctul de vedere. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow