5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Disponibilizari la CFR Marfa Moldova

cfr marfa

Incepand de anul viitor, mai multi ieseni care lucreaza in cadrul companiei CFR Marfa Moldova vor ramane fara locurile de munca. Numarul total al disponibilizarilor de la sucursala Moldova nu a fost stabilit inca, dar este vorba de cateva zeci de persoane care vor ramane fara serviciu. Numarul de salariati care vor pleca nu se va imparti egal in toate sucursalele din tara.

O parte dintre angajatii din Iasi ar putea primi salarii compensatorii, daca vor renunta la locurile de munca. Cei care vor dori sa plece din companie, vor putea beneficia de o anumita suma de bani, in functie de activitatea fiecarui angajat. In sucursala Moldova sunt in jur de 1.200 de angajati, cei mai multi fiind in Iasi, in jur de 800. CFR Marfa trebuia privatizata in acest an, insa vanzarea nu a putut fi finalizata.

Vânzarea a 51 la suta din CFR Marfa catre Grup Feroviar Român, companie detinuta de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a fost incheiata pâna la termenul limita, 14 octombrie, pentru ca unele banci creditoare ale CFR Marfa nu si-au dat acordul pentru schimbarea actionariatului, iar Consiliul Concurentei nu a avut timpul necesar pentru a se pronunta asupra tranzactiei. Noul termen pentru finalizarea privatizarii este jumatatea anului 2015.

 

Sursa: bzi.ro

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow