13.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Disperare pentru o mamă! Și-a văzut copilul la televizor cum se droga! Unde trebuie să apelezi în asemenea cazuri

Disperare pentru o mamă!

 Și-a văzut copilul la televizor cum se droga! Unde trebuie să apelezi în asemenea cazuri

Unul dintre adolescenții ce a fost prins trăgând din pungă, într-un parc de copii din Pașcani a fost recunoscut de către familie. Mama acestuia este disperată de situație și spune că nu știe ce să mai facă pentru a-l aduce pe băiat pe calea cea bună. Femeia spune că adolescentul a intrat într-un anturaj dubios și s-a lăsat de școală. Mai greu este că nu reușește să comunice cu el.

Disperare în rândul unei mame din Pașcani. Femeia spune că băiatul cel mare a ei a luat-o pe căi greșite, fiind unul dintre cei trei care trăgea din pungă, filmare făcută publică de către un pășcănean, zilele trecute.

Mamă a trei copii minori, pășcăneanca nu știe ce să mai facă și unde să se adreseze pentru ca băiatul cel mare, în vârstă de 17 ani să redevină cum era – vesel, comunicativ și mai aleas să meargă la școală.

De când a simțit schimbare în comportamentul băiatului, mama a apelat și la psihologul școlii, ba chiar a mers și la Poliția din Pașcani însă se pare că nu a avut parte de sprijinul la care spera.

Reprezentanții centrului Antidrog Iași spun că părinții pot apela cu încredere la autoritățile locale dar și la medicii de familie cu care au parteneriate încheiate.

De asemenea este pus la dispoziția părinților și un număr de telefon – 0232 217 999 –  unde se poate cere ajutorul specialiștilor, totul fiind confidențial. Serviciile sunt gratuite.

Și psihologii spun că în unele cazuri situațiile scapă de sub control într-o familie unde sunt probleme și trebuie să fim atenți la cum ne comportăm cu cel care a căzut în capcana substanțelor.

Menționăm că în aceste momente, la Centrul Antidorg din Iași sunt în evidențe peste 3 mii de persoane care consumă droguri, de la cele de mare risc până la etnobotanice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI