29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Disperare pentru o bătrână din Pașcani

elefant.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
creditfix.ro
elefant.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro

Ultimele știri

Disperare în rândul unei bătrâne de 72 ani din Paşcani. Această are o pensie mică şi nu mai face faţă cheltuielilor. Bătrână s-a prezentat astăzi la audienţe pentru a solicită un ajutor financiar de la administraţia locală. Tot la Primărie au venit şi doi păşcăneni pentru a solicita ajutor social.

Rodica Ştefănucă are o pensie de 400 lei pe care trebuie să o împartă la chirie, întreţinere, medicamente şi mâncare. Copleşită de nevoi, femeia şi-a făcut curaj şi a venit astăzi la Primărie pentru a cere un sprijin financiar. Aceasta spune că nu are practic ce mânca deoarece preţurile la alimente sunt mult prea mari pentru venitul său.

Un reprezentant de la Compartimentul de Asistenţă Socială a sfătuit-o pe bătrână să apeleze la cantita socială, unde pentru o suma infimă poate primi 3 mese calde pe zi.

Un alt păşcănean cu probleme financiare este Mihai Stavarache. Acesta spune că are probleme de sănătate, dar în 2015 când a încercat să îşi facă dosar pentru handicap acesta i-a fost respins. Bărbatul povesteşte că nu are nici un venit şi mai durează un an şi jumătate până iese la pensie.

Bărbatului i s-a transmis că va veni cineva de la Primărie pentru o anchetă socială să vadă dacă se încadrează în legea 416.

Aceeaşi cerere a venit şi din partea unei tinere din Fântânele, Paşcani. Femeia este însărcinată şi are nevoie de ajutor social nu neapărat pentru suma ce urmează să fie primită, cât şi pentru a fi asigurată în sistemul sanitar.

Tânăra a fost, de asemenea, direcţionată spre Compartimentul de Asistenţă Socială pentru a-şi depune documentele necesare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI