4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Disperare mare printre transportatorii pascaneni

Zeci de firme ameninta ca isi vor parca mijloacele de transport in fata Primariei Pascani sustinand ca sunt supuse persecutiei de catre Consiliul Judetean Iasi. Mai multi transportatori din Pascani si administratorii unor autogari acuza Consiliul Judetean de controale si presiuni politice. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca in ultima sedinta de Consiliu Judetean au fost chemati la Iasi si avertizati ca daca nu vor trece in administrarea autogarii din Sprinter AGM nu vor mai avea acces pe rute. Razboiul dintre transportatori si CJ este vechi si pare ca in curand va fi finalizat.

Acuzatiile vin din partea administratorului de la autogara Ceao Amico Pascani, Neculai Cluci.

„Se fac presiuni politice incontinuu. Am avut controale, am avut de toate. Acum, transportatorii care sunt in autogara la mine au fost chemati la Iasi vineri, inainte de sedinta de Consiliu Judetean, de catre Victor Chirila si au fost avertizati ca daca nu vor trece la autogara cealalta Sprinter AGM nu mai au ce cauta de la anul pe rute. 40 de firme sunt nevoite sa plece la presiunea celor de la Consiliul Judetean. Incearca sa ne mute intr-o autogara unde nici macar grup sanitar nu exista conform normelor. Spatiul este insuficient pentru numarul de masini si autogara este inconjurata de strazi care nu permit traficul mai mare de 1,5 tone. Uitati-va la toate terminalele din Europa si vedeti ca nicaieri nu exista o astfel de autogara. Toate sunt in spatele garii unde oamenii au acces mai civilizat. Cum sa ingramadesti atatea autobuze si microbuze intr-un spatiu de cativa zeci de metri. Nici cele existente nu au unde parca dar sa mai vina si celelalte microbuze. Dar pentru ca toti sunt membri PNL, atat cel care detine autogara cat si cei de la Consiliu Judetean, pe ei nu ii intereseaza altceva decat interesele proprii”, a declarat Neculai Cluci, administratorul autogarii Ceau Amico din Pascani.

Nemultumirile celor din autogara ii determina sa recurga la gesturi extreme. Acestia au zis ca din data de 3 ianuarie vor merge si vor parca masinile de calatori in fata Primariei in semn de protest si ca nu vor pleca pana ce autoritatile nu ii vor lasa sa-si vada de micile afaceri in liniste. sursa bzi.ro

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow