23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Disperare la blocul C5. Au rămas fără apă din cauza rău- platnicilor

Disperare la blocul C5 din Paşcani. Operatorul ieşean Apa Vital a înterupt furnizarea apei pentru 120 de garsoniere după ce reprezentantul de scară a cerut rezilierea contractului. Pentru că nimeni nu a vrut să îşi asume în continuare responsabilitatea citirii şi împărţirii consumurilor, apometrul general a fost luat iar locatarii au rămas fără apă începând de ieri după amiază. Majoritatea dintre ei sunt familii tinere cu copii sau vârstnici. Ei spun că de vină ar fi Adminsitratia locală pentru delegarea serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean.

Fostul şef de scară a renunţat la contract din cauza rău platnicilor. Este vorba de până la 20 de persoane care nu şi-au achitat consumurile de apă de foarte mult timp. Ceilalţi locatari au făcut sacrificii pentru plata restanţelor iar acum au rămas fără apă.

Ei vor să afle cine sunt vecinii rău platnici şi să meargă la uşa lor. Trebuie să găsească şi un nou reprezentant de scară. Nimeni nu vrea să îşi asume responsabilităţi. Speranţa este la regia locală de termoficare sau la unul dintre intermediarii care au semnat contracte la mai multe blocuri.

În aceeaşi situaţie au fost şi locatarii de la blocul C13 dar furnizarea a fost reluată de astăzi după ce a fost găsit un nou reprezentant de scară. Operatorul ieşean spune că va fi reluată furnizarea apei imediat după ce locatarii îşi vor desemna un nou reprezentant de scară.

Menţionăm că regia locală de termoficare a hotărât să furnizeze servicii de citire şi împărţire a serviciiilor de apă în scările de bloc pentru suma de 5 lei pe luna fără TVA pentru fiecare apartament.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow