More

  Disperare la blocul C5. Au rămas fără apă din cauza rău- platnicilor

  Array

  Disperare la blocul C5 din Paşcani. Operatorul ieşean Apa Vital a înterupt furnizarea apei pentru 120 de garsoniere după ce reprezentantul de scară a cerut rezilierea contractului. Pentru că nimeni nu a vrut să îşi asume în continuare responsabilitatea citirii şi împărţirii consumurilor, apometrul general a fost luat iar locatarii au rămas fără apă începând de ieri după amiază. Majoritatea dintre ei sunt familii tinere cu copii sau vârstnici. Ei spun că de vină ar fi Adminsitratia locală pentru delegarea serviciilor de apă şi canalizare operatorului ieşean.

  Fostul şef de scară a renunţat la contract din cauza rău platnicilor. Este vorba de până la 20 de persoane care nu şi-au achitat consumurile de apă de foarte mult timp. Ceilalţi locatari au făcut sacrificii pentru plata restanţelor iar acum au rămas fără apă.

  Ei vor să afle cine sunt vecinii rău platnici şi să meargă la uşa lor. Trebuie să găsească şi un nou reprezentant de scară. Nimeni nu vrea să îşi asume responsabilităţi. Speranţa este la regia locală de termoficare sau la unul dintre intermediarii care au semnat contracte la mai multe blocuri.

  În aceeaşi situaţie au fost şi locatarii de la blocul C13 dar furnizarea a fost reluată de astăzi după ce a fost găsit un nou reprezentant de scară. Operatorul ieşean spune că va fi reluată furnizarea apei imediat după ce locatarii îşi vor desemna un nou reprezentant de scară.

  Menţionăm că regia locală de termoficare a hotărât să furnizeze servicii de citire şi împărţire a serviciiilor de apă în scările de bloc pentru suma de 5 lei pe luna fără TVA pentru fiecare apartament.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI